Flört Dönemi Ne Kadar Sürmeli

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bazen uzatınca tadı kaçar ya da olacağı varsa da olmaz ya nişan evresinde bile uzadıkça bozulur

Mello Please GIF by SVT

Nobody

Teknik Admin
Engin tecrübelerimden faydalanmak istemene çok saygı duyuyorum 🤣

Bakışma kısmını çok uzatmayın arkadaşlar. Sonra birisi gelir kızı kapar, bakakalırsınız :D
Sevgililik dönemi için ise Drs. Henry Cloud ve John Townsend’e göre bir ya da 2 yıl sürmeli. Niye bu kadar uzun bir süre ve bir ve iki sene arasında çok zaman var derseniz… Bu aslında süreden çok o süre içinde ne yaşadığınızla alakalı. Bir insanı iyi dönemlerinde, kötü dönemlerinde, bayramlarda seyranlarda vs. görebilmeniz/gözlemleyebilmeniz için gerekli olan süre. Bir sene insan hiç hastalanmayabilir ama iki sene içerisinde mutlaka ya onun ya sizin bir yerinize bir şeyler olacaktır ve böylece bu durumlarda tutumunu görmüş olabilirsiniz.

Hadi Nobody, bu kadar anlattım, en geç iki seneye bir düğün davetiyesi bekliyoruz forumsalcak 😁
Oho sen o isi oldu bil. Su taktiklere bak bee. Ben de diyorum neden hala bekarim meger taktigim yanlışmiş :dusun:

Teşekkür ederim sevgili @KahKaha 2 sene sonra iki cocukla bu konuya cevap yazacagim beklee 🤪

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Oho sen o isi oldu bil. Su taktiklere bak bee. Ben de diyorum neden hala bekarim meger taktigim yanlışmiş :dusun:

Teşekkür ederim sevgili @KahKaha 2 sene sonra iki cocukla bu konuya cevap yazacagim beklee 🤪
Kelin ilacıyla ilgili bir söz geliyor aklıma ama söylemicem 😄

Ne demek… Çocuklardan biri kız olursa ismini değil ama rumuzunu KahKaha_Jr yaparsan, KahKaha_Jr 18 yaşına gelene kadar forumun hosting masrafları benden 🤪

Nobody

Teknik Admin
Kelin ilacıyla ilgili bir söz geliyor aklıma ama söylemicem 😄

Ne demek… Çocuklardan biri kız olursa ismini değil ama rumuzunu KahKaha_Jr yaparsan, KahKaha_Jr 18 yaşına gelene kadar forumun hosting masrafları benden 🤪
Haydaa kedimin isim annesi de sevgili @Chen di. İsim koyamayacakmiyim bennn 😁

18 yaşına gelene kadar forumun hosting masrafları benden 🤪
Teşvik gibi teşvik diye buna derim ben 😂
Ama once bakışacak bir hanimefendi bulmam gerekecek. Daha yolun çok basindayiz 😂

Nobody

Teknik Admin
Flört döneminde sınır nedir? Hep bunu merak ederim
Sınır derken, flortden sonraki asamayi kastediyorsan eger, o kendiliginden olusur brom. Sen demezsen karsi taraf illaki; Eee annemlerle ne zaman tanisacaksin der hic suphesiz. 😁

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Haydaa kedimin isim annesi de sevgili @Chen di. İsim koyamayacakmiyim bennn 😁

Teşvik gibi teşvik diye buna derim ben 😂
Ama once bakışacak bir hanimefendi bulmam gerekecek. Daha yolun çok basindayiz 😂
Onca hukukumuz var dostluğumuzun imzası Gece... Başka kedilerin olursa onlara da itina ile isim verebilirim 💋

Üst Alt