Oho sen o isi oldu bil. Su taktiklere bak bee. Ben de diyorum neden hala bekarim meger taktigim yanlışmişEngin tecrübelerimden faydalanmak istemene çok saygı duyuyorum 🤣
Bakışma kısmını çok uzatmayın arkadaşlar. Sonra birisi gelir kızı kapar, bakakalırsınız
Sevgililik dönemi için ise Drs. Henry Cloud ve John Townsend’e göre bir ya da 2 yıl sürmeli. Niye bu kadar uzun bir süre ve bir ve iki sene arasında çok zaman var derseniz… Bu aslında süreden çok o süre içinde ne yaşadığınızla alakalı. Bir insanı iyi dönemlerinde, kötü dönemlerinde, bayramlarda seyranlarda vs. görebilmeniz/gözlemleyebilmeniz için gerekli olan süre. Bir sene insan hiç hastalanmayabilir ama iki sene içerisinde mutlaka ya onun ya sizin bir yerinize bir şeyler olacaktır ve böylece bu durumlarda tutumunu görmüş olabilirsiniz.
Hadi Nobody, bu kadar anlattım, en geç iki seneye bir düğün davetiyesi bekliyoruz forumsalcak 😁
Kelin ilacıyla ilgili bir söz geliyor aklıma ama söylemicem 😄Oho sen o isi oldu bil. Su taktiklere bak bee. Ben de diyorum neden hala bekarim meger taktigim yanlışmiş
Teşekkür ederim sevgili @KahKaha 2 sene sonra iki cocukla bu konuya cevap yazacagim beklee 🤪
Haydaa kedimin isim annesi de sevgili @Chen di. İsim koyamayacakmiyim bennn 😁Kelin ilacıyla ilgili bir söz geliyor aklıma ama söylemicem 😄
Ne demek… Çocuklardan biri kız olursa ismini değil ama rumuzunu KahKaha_Jr yaparsan, KahKaha_Jr 18 yaşına gelene kadar forumun hosting masrafları benden 🤪
Teşvik gibi teşvik diye buna derim ben 😂18 yaşına gelene kadar forumun hosting masrafları benden 🤪
Sınır derken, flortden sonraki asamayi kastediyorsan eger, o kendiliginden olusur brom. Sen demezsen karsi taraf illaki; Eee annemlerle ne zaman tanisacaksin der hic suphesiz. 😁Flört döneminde sınır nedir? Hep bunu merak ederim
Sonsuza kadar sürmeli.
Onca hukukumuz var dostluğumuzun imzası Gece... Başka kedilerin olursa onlara da itina ile isim verebilirim 💋Haydaa kedimin isim annesi de sevgili @Chen di. İsim koyamayacakmiyim bennn 😁
Teşvik gibi teşvik diye buna derim ben 😂
Ama once bakışacak bir hanimefendi bulmam gerekecek. Daha yolun çok basindayiz 😂
Niye yazmadın o zaman?Bunu yazmaya gelmistim
Niye yazmadın o zaman?
Niye :))Sonsuza kadar sürmeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.