Lisede yapioduk bunu.
Nefretttttttt ediyordummmmmmmmmmm.
Kimse basaramiodu zaten...niye zorluyosunuz insani.ss.
Demek ki neymiş adamlar için icat edilmiş bir yöntem mişBunun öden atlayışında adamın pipisi takılmıştı çıbığaaaa
Çıtaya çıkmadan kökten kestirsinler takılmasınDemek ki neymiş adamlar için icat edilmiş bir yöntem miş
Atlayın beyler....
Gey ile evlenirsin inşallah diyesim geldi sanaÇıtaya çıkmadan kökten kestirsinler takılmasın
Öyle disiplin yok ki atletizmde.Bunun öden atlayışında adamın pipisi takılmıştı çıbığaaaa
Öyle disiplin yok ki atletizmde.
Varsa da, haberim yok.
Sırıkla atlama var sadece.
Sırıklara selam olsun.
Öyle disiplin yok ki atletizmde.
Varsa da, haberim yok.
Sırıkla atlama var sadece.
Sırıklara selam olsun.
Valla cük hangi disiplini isterse ona takar.Çükü çıtaya takmak disiplinsizlik mi
Kalkmışın o yanlış biliyorsunValla cük hangi disiplini isterse ona takar.
HAni derler ya, ...ikin dini imani olmaz diye.
Agzimi da bozdum...günün artik bi bed-i bereketi kalmaz.
Çiçeğim
Ha pardon, takip edion mu diye kontrol etmistim.Kalkmışın o yanlış biliyorsun
Ayakkabımı bağlamaya durdum amma kontrol manyağısın sen deHa pardon, takip edion mu diye kontrol etmistim.
Fazla egilme, sknti olurAyakkabımı bağlamaya durdum amma kontrol manyağısın sen de
Ne gibi ?Fazla egilme, sknti olur
Yüce Mevlam bilir.Ne gibi ?
Mevlan ile aranızda kalmadığına göre bize de söyleYüce Mevlam bilir.
Bazi seyler söylenmez.dMevlan ile aranızda kalmadığına göre bize de söyle
Söyleyemeye cesaretin yok ise ima da etmeye cesaret emeBazi seyler söylenmez.d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.