Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
La sorma deneysel deniyorum vocal ai ama saz bağlama olunca özümüzden mi memleket yakınlığı mı bilmiyorum sözleri işe yaramasa bile saz duyunca çekiyor Sözleri bağlama şeklinde yazmamıştım bu sonucu alacağımı bilseydim yazardım öyle .. Tamamen tesadüfen gelişti olay..
La sorma deneysel deniyorum vocal ai ama saz bağlama olunca özümüzden mi memleket yakınlığı mı bilmiyorum sözleri işe yaramasa bile saz duyunca çekiyor Sözleri bağlama şeklinde yazmamıştım bu sonucu alacağımı bilseydim yazardım öyle .. Tamamen tesadüfen gelişti olay..
Rap lirikal var bende 20 küsür senedir tabi kendi sesimle olduğu gibi olmuyor ai olunca ama o da olacak.. Şimdi kanala yatırım alt tabakaya yatırım bu.. Çünkümsü zaman bol gözüksede bir şarkının gerçek zamanı 1 haftayı buluyor paylaşımı ise 1 ay'a yakın oluyor .. Ai olunca saatte 3 şarkı salla... Uymasın sözler onu bari kendimiz yazalım ama uymasın gpt ile sözü yazdırı söz bana ait diyenlerden nefret ediyom.. Birde çay içiyim ben anlatsana başka başka hangi müzik dallarından diğer dalları beğeniyorsun? Mesela kamçımın kemanında keman derece şarksını sever misin?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.