Feveran - Ne olursan ol yeterki benimle ol

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Bu daha başka olmuş saz efekti iyi
La sorma deneysel deniyorum vocal ai ama saz bağlama olunca özümüzden mi memleket yakınlığı mı bilmiyorum sözleri işe yaramasa bile saz duyunca çekiyor :D Sözleri bağlama şeklinde yazmamıştım bu sonucu alacağımı bilseydim yazardım öyle .. Tamamen tesadüfen gelişti olay.. :honk:

Neşe Palamudu

Platin Üye
La sorma deneysel deniyorum vocal ai ama saz bağlama olunca özümüzden mi memleket yakınlığı mı bilmiyorum sözleri işe yaramasa bile saz duyunca çekiyor :D Sözleri bağlama şeklinde yazmamıştım bu sonucu alacağımı bilseydim yazardım öyle .. Tamamen tesadüfen gelişti olay.. :honk:
Sözleri uymamış ama bu bağlama işine yönelsel sen halledersin diğer çalışmalarında hep uyum var çünkümsüü

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Sözleri uymamış ama bu bağlama işine yönelsel sen halledersin diğer çalışmalarında hep uyum var çünkümsüü
Rap lirikal var bende 20 küsür senedir tabi kendi sesimle olduğu gibi olmuyor ai olunca ama o da olacak.. Şimdi kanala yatırım alt tabakaya yatırım bu.. Çünkümsü zaman bol gözüksede bir şarkının gerçek zamanı 1 haftayı buluyor paylaşımı ise 1 ay'a yakın oluyor .. Ai olunca saatte 3 şarkı salla... Uymasın sözler onu bari kendimiz yazalım ama uymasın gpt ile sözü yazdırı söz bana ait diyenlerden nefret ediyom.. Birde çay içiyim ben anlatsana başka başka hangi müzik dallarından diğer dalları beğeniyorsun? Mesela kamçımın kemanında keman derece şarksını sever misin?

Olmadı espiri gece gece ben gidiyom

Üst Alt