Fenerbahçe Taraftarı Bağdat Caddesi'ne Bayraklar Astı

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod

Fenerbahçe, 4 sene sonra ilk kez 2. olmaya bu kadar yaklaşınca Bağdat Caddesi'ne bayraklar asıldı.​

Fenerbahçe taraftarı Bağdat Caddesi'nde nöbet tutacak.​

Ezeli rakibi Trabzonspor bayrağının Bağdat Caddesi'ne asılmasını önlemek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar bölgede nöbet tutuyor. Caddenin her yanı sarı-lacivert bayraklarla donatıldı.​

Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek üzere olan Trabzonspor'un bayrakları 81 ildeki taraftarlar tarafından şehirlere asılmaya devam ediyor.
Bordo-mavili taraftarlar yıllar sonra gelen bu coşkuyu doyasıya yaşarken ezeli rakibi Fenerbahçe'de de başka bir dert var.
CADDEYİ KORUYACAK
Sarı-lacivertlilerin kalesi haline gelen Bağdat Caddesi'ne Trabzonspor bayrağı dikilmesini önlemek isteyen taraftar grupları her yeri Fenerbahçe bayraklarıyla donatırken sabaha kadar bölgeyi koruyacaklarını açıkladı.
VTAhh_1651321864_8431.jpg

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Mükemmel vizyon.

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Videolarını izledim, yol kesip milletin arabalarını kontrol ediyorlardı trabzon forması falan var mı diye... Bak yemin ediyorum birisi çıkıp bir kaç tanesini vursa gram üzülmem insan evladı diye. Ne kadar rezillik varsa bunlardan çıkıyor, her sene farklı bir rezillik, çaresizlik.
Yıllar önce bi fenerli öldürülmüştü, Galatasaraylı bir çocuk öldürmüş ama görüntüler yok tabi ilk başta bütün fenerliler, haliyle bizde yazılanlara inanıyoruz Galatasaraylı bi cani gidip çocuğu bulmuş öldürmüş gibi anlatılıyor sonra görüntüler ortaya çıktı Galatasaraylı çocuk yolda yürürken arkasından 5-6 tane fenerli geliyor laf atıp çocuğu yolundan çeviriyorlar dövüp formasını alacaklar muhtemelen çocukta çıkarıp bıçağı saplıyor fenerlilerden birine.
Yemin ederim bunlar salak, ne kadar fanatik varsa hepsi salak hangi takımın taraftarı olduğunun bir önemi yok maçını izle efendi gibi statta bağır, çağır, küfür et deşarj ol siktir ol git evine ne millete salça oluyorsunuz?
O ölen çocuğa da gram üzülmemiştim görüntüler çıkınca sadece ailesine üzülmüştüm.
Velhasıl fanatizm tehlikeli.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
neyse ali koçla ts şampiyonluğunu da görerek bence bu simülasyonu tamamladık, umarım tamamlamışızdır .s.s
iyi tarafından bakmak lazım :torpu:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
neyse ali koçla ts şampiyonluğunu da görerek bence bu simülasyonu tamamladık, umarım tamamlamışızdır .s.s
iyi tarafından bakmak lazım :torpu:
Seneye başarılarınızı dilerim kanks. Umarım artık kupona koyduklarim yatirmaz.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hayır, ne olduysa yönetimin Alex'in ahını aldığı gün oldu. bende bıraktım zaten lanet ederek.daha da yakaları bi araya gelmez
Tamam işte 2011de sivasa gittik biz sonra bi şike muhabbeti oldu derken her şey darma duman oldu .s.s

angie

2022-23
Bronz Üye
Aniden gelen gülme perileri.

Üst Alt