Fazlalık Yapıyor Diye İnternet Kablolarını Kesti

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Olay, Sultangazi ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'nde 30 Kasım Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

1704193044492.png

Orhangazi Caddesi'nde iş yeri bulunan Hasan Karakuş, internet erişiminde kesinti yaşanması üzerine ilgili firmayı aradı.

1704193065457.png

Firma görevlileri, erişimde bir sorun olmadığını, erişimin sağlandığı kablolarda sorun oluğunu söyledi. Ertesi gün gelen ekipler, kabloların kesildiğini fark etti. Bunun üzerine Karakuş, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
Kısa süre sonra ise, kabloların sokakta oturan komşuları Süleyman Karaca tarafından el testeresi ile kesildiğini gördü.

1704193028701.png

E-ticaret işiyle uğraşan Hasan Karakuş, internet erişimi olmadığı için iş yerini bir süre kapatırken, komşusu Süleyman Karaca ile karşılaştı.
Kabloları neden kestiği sorulan Karaca, internet kablolarını kesmediğini söyledi.

Karaca, "İşe yaramıyor ve kalabalık yapıyor diye kabloları kestim. O kablolar iptal olmuştu. İnternet erişiminde kesinti olması mümkün değil. İnternetle alakası yok. Kabloları topladım duruyor orada. İnternet erişimi var.'' dedi.

1704192995105.png

Hasan Karakuş ise, "Kabloları kesen kişi komşumuz. Kendisinden beklemezdik böyle bir şey. Ben görüntüleri izlediğimde ilk kim olduğunu anlayamadım. Ortağım söyleyince, 'Yok yapmaz o.' dedim. Onun olduğunu görünce şoka girdim. Kabloları kesmiş, kaldırıma bırakmış. İki gündür internetimiz yok. E-ticaret işi yapıyoruz. Bizim işimiz internetle olunca kaybımız büyük." diye konuştu.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sultangazi'de olmuş jfjddj

Ben de fazlalık yapıyor diye atıyorum evden bir şeyler ama görsele göre adam haklı ya koskoca kablo rulosunun orada açıkta ne işi var öyle

Frenk

Altın Üye
güzel fikir

chevy

Gümüş Üye
Kafalar pırıl pırıl

Üst Alt