Fantezinin bile fandan ilerisini okuyamamak
Öyle bir sıcak.
Neyse ki @CaT ile asık suratlı insanları maskelerle korkutma fantezimiz var🤭
Hayal bu sonuçta, kimse sorgulamayamaz🤭
İfşa etme🤭O ilk maskem degil, son da olmayacak dhsjjsjs
Tereyağ üzerine bal sürüp yesene:)fantezi; gerçekleşmesini, yapmayı isteyip yapamadığınız şeyler
mesela benimki: bir virüs/bomba yapıp dünya nüfusunu dünyanın var olan doğasını korumak amacıyla insanların yaklaşık %70'inden kurtulmak yönünde...
nefret ediyorum hepinizden
bu da senin fantezin miydi ?Tereyağ üzerine bal sürüp yesene:)
Belki ağzın tatlanır😒
Ben sevmem kibu da senin fantezin miydi ?
peki sevmediğin şeyi neden bana tavsiye ettinBen sevmem ki
Ağzından bal damlasın diye,peki sevmediğin şeyi neden bana tavsiye ettin![]()
arının da ağzında bal var. ama götünde iğnesi oldugunu unutma. beni de böyle kabul et kuzum ne varAğzından bal damlasın diye,
Habire elinde balta ile insanları doğruyorsun😒😒
Beni böyle sev seveceksen diyen Orhan Gencebay sana, bana @Süreyya ya gelsin diyerekten konudan kaçıyorum🤭arının da ağzında bal var. ama götünde iğnesi oldugunu unutma. beni de böyle kabul et kuzum ne var![]()
süreyya artık bu işin top noktası yaa klasdkjalBeni böyle sev seveceksen diyen Orhan Gencebay sana, bana @Süreyya ya gelsin diyerekten konudan kaçıyorum🤭
Top mu?süreyya artık bu işin top noktası yaa klasdkjal
tappTop mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.