sanki yeterince taşlaşmış güzellik abidesi hatun yokmuş gibi rakip bir de yağız delikanlıların çıkması....... 🚬Erkekler hemcinslerinden hoşlanıyor artık @pumpkin 🚬
eee var mı hayırlı kısmet adaylarınPumpkin hayirlisiyla seni bi bas goz edeydik eyiydi xd yalnizlik zor ya harbj xddd
Sen?Pumpkin hayirlisiyla seni bi bas goz edeydik eyiydi xd yalnizlik zor ya harbj xddd
Bazı erkeklerde herkesi herkesle yatıyor sanıyor seninkiside öyle bi ön yargı23 mü 😲
güvenebilecek erkek yok maalesef.
Cıx bence o diz kapaği koltuk alti ayakları elleri oraları buraları güzel kriterini tek bir kızda toplayamadı henüzGüveni tam yerine koymuşsun klausta güvenmiyor karşı cinse öyle bi açıklamasına denk gelmiştim.![]()
Senin için büyük bir adam olsaydı, insanlık için yine küçük mü olurdu?arkadaşlar ben bugün çok radikal bir karar verdim ve evlenmekten vazgeçtim..
insanlık için küçük benim için büyük bir adım oldu şahsen![]()
öyle olmadı mı zatenSenin için büyük bir adam olsaydı, insanlık için yine küçük mü olurdu?
hiç hatırlamıyorum yineöyle olmadı mı zaten
benjamin button kader sahnesine bağlamayalım şimdi, kero kim ki zaten .s.s
hiç hatırlamıyorum yine😞
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.