Evi ve Minibüsü Olan Aile Çocuklarını Zorla Dilendirdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Halkın dini ve vicdani duygularını istismar eden sokak dilencilerinin, göründükleri gibi olmadıkları gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıktı.

cocuklarini_zorla_dilendirenlerin_minibusu_ve_evi_oldugu_ortaya_cikti_33728.jpg

Çocuklarını zorla dilendirdiler
Bursa'nın Gemlik ilçesi Doktor Ziya Kaya Mahallesi Yalova Yolu üzerinde çocukların zorla dilendirildiği ihbarı üzerine hareket eden Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çocuklarına zorla dilencilik yaptırdığı öne sürülen yabancı uyruklu M.M. ile akrabası olan M.A.M.'yi, direnmelerine rağmen zabıta müdürlüğüne götürdü.

cocuklarini_zorla_dilendirenlerin_minibusu_ve_evi_oldugu_ortaya_cikti_86383.jpg

Minibüsü ve evi olduğu tespit edildi
Yapılan aramada M.M.'nin üzerinden, çocukların dilenerek topladığı tahmin edilen 570 TL para ile minibüs anahtarı çıktı.

Bu minibüs ile çocukları dilenecekleri mahallere getirip- götürdüğü öne sürülen M.M.'nin, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde de bir evinin bulunduğu ortaya çıktı.

cocuklarini_zorla_dilendirenlerin_minibusu_ve_evi_oldugu_ortaya_cikti_87573.jpg

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada herhangi bir suç kaydı bulunmayan M.M. ile M.A.M.’ye Kabahatler Kanununa Muhalefet suçundan 277'şer TL para cezası uygulandı.

cocuklarini_zorla_dilendirenlerin_minibusu_ve_evi_oldugu_ortaya_cikti_61746.jpg

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
bu hep böyleydi ve böyle olucak .s.s
bir gün gerçekten ihtiyacı olan birini geri çevirirsek diye vicdanım sızlıyo bazen .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İhtiyacı olan el açamıyor açliktan ölüyor :/

Kendin dilen ufacık çocuklara ne biliyim Yaa sıcakta soğukta 🥺ne diye alet ediyorsun işte

Ufak yaştan veriyorlar eğitimi demek

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
İhtiyacı olan el açamıyor açliktan ölüyor :/

Kendin dilen ufacık çocuklara ne biliyim Yaa sıcakta soğukta 🥺ne diye alet ediyorsun işte

Ufak yaştan veriyorlar eğitimi demek
bi gün ben istanbulda arkadaşı bekliyordum. vapur iskelesinin orada buluşcaz. o arada da sağa sola bakıyorum, işte vapur gelince yolcular inerken iki tane çocuk 6-7 yaşlarında anca, ayak altına oturdu bişiler çalıyorlar söylüyorlar. yolculardan üç beş bişey atanlar oldu sanırım ama net göremiyorum uzaktayım. neyse yolcular indi gitti bitti. bi tane adamla kadındı yanlış hatırlamıyorsam geldi bunların yanına tüm paraları onlara verdiler. onlaar gitti çocuklar da ayazda kaldı iskelenin altına doğru gitmişlerdi sanırım, gece vakti bi sonraki vapuru bekliyorlardı .s.s bazen hala dilencilerde çocuk falan görünce bi acaba sorusu oluşur kafamda ama işte kendi gözlerinle de görsen olmuyo bazen .s.s

Üst Alt