eve dönme isteği

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bu ben :D
annem artık yıllar öncesinde benimle bi yere gitmeyi bıraktı. çünkü gittiğim yer her neresi olursa olsun evimde olmayı istiyorum. yanımdakine işkence çektirmektense gitmemeyi tercih ederim tabii ki. ev gibi konforlu alan var mı yaa

Lavinia

Platin Üye
bu ben :D
annem artık yıllar öncesinde benimle bi yere gitmeyi bıraktı. çünkü gittiğim yer her neresi olursa olsun evimde olmayı istiyorum. yanımdakine işkence çektirmektense gitmemeyi tercih ederim tabii ki. ev gibi konforlu alan var mı yaa

30 yaş sonrası bana da böyle bir güncelleme geldi umarım geçicidir 😄 evdeyken duvarlar üstüme geliyor çıkınca hemen işimi halledip eve döneyim diyorum 😄

alcatraz

🍻
Elmas Üye
30 yaş sonrası bana da böyle bir güncelleme geldi umarım geçicidir 😄 evdeyken duvarlar üstüme geliyor çıkınca hemen işimi halledip eve döneyim diyorum 😄
sen çoook arada kalmışsın :D bi yerden sonra duvarlar arkadaşın olacak mı bilmiyorum ama bana öyle oldu (: ev içerisinde yeni nickim "ev kuşu" bazen de annem "ev bekçisi" der :D kadro var bu bölümde. seni de bekliyoruz aksdjsa

Lavinia

Platin Üye
sen çoook arada kalmışsın :D bi yerden sonra duvarlar arkadaşın olacak mı bilmiyorum ama bana öyle oldu (: ev içerisinde yeni nickim "ev kuşu" bazen de annem "ev bekçisi" der :D kadro var bu bölümde. seni de bekliyoruz aksdjsa

Denge en güzeli sürekli evde olunca da overthink sürem artıyor depresyona meylediyorum ne film ne müzik avutuyor sonra 😂 hem dur daha dünyayı gezicem be 😄🤪

CaT

🎈
Board Admin
Tatilden eve dönmek istegi...

hebele hübele

Altın Üye
uzun dönem gezmekten sonra evet bende de oluyor bu his.
sürekli evde depresifleştiriyor benlik değil devamlılığı. 🤯

The

Bronz Üye
Ama bazen, evin aslında gittiğin yermiş hissi 🚬

Frenk

Altın Üye
Dönebileceğin bir yer olduğunu bilip dönmemek o kadar güzel ki

• sigara
Tepkiler: The
Üst Alt