bu ben
annem artık yıllar öncesinde benimle bi yere gitmeyi bıraktı. çünkü gittiğim yer her neresi olursa olsun evimde olmayı istiyorum. yanımdakine işkence çektirmektense gitmemeyi tercih ederim tabii ki. ev gibi konforlu alan var mı yaa
sen çoook arada kalmışsın30 yaş sonrası bana da böyle bir güncelleme geldi umarım geçicidir 😄 evdeyken duvarlar üstüme geliyor çıkınca hemen işimi halledip eve döneyim diyorum 😄
sen çoook arada kalmışsınbi yerden sonra duvarlar arkadaşın olacak mı bilmiyorum ama bana öyle oldu (: ev içerisinde yeni nickim "ev kuşu" bazen de annem "ev bekçisi" der
kadro var bu bölümde. seni de bekliyoruz aksdjsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.