Peki kocasının onlarla yaşamak istemesi 10/10 luk davranış değil miEvliyken aşık olmak eğitime dahil mi![]()
Bu eğitimin sonu garipleşmeye başladıPeki kocasının onlarla yaşamak istemesi 10/10 luk davranış değil mi
Düşünsene artık karin yine mi o arkadaşinlaydın demeyecek
Hep birliktesiniz nffkdk
Şunun Bi benzeri bizim Bi akraba yaşanmasaydı hayatta inanmazdım3 idiotsbu ironik değil de gerçek manada olmaz mı ama esra hocam
![]()
bu hikayeden de anlaşılacağı üzereŞunun Bi benzeri bizim Bi akraba yaşanmasaydı hayatta inanmazdım
Kadın kocası ile boşandı
Başka şehre taşinip evlendi
Eski kocası olan (akrabam) ufak çocuğu annesine götürünce bazen 2 gün bazen 2 3 hafta eski karisi ve yeni eşiyle kalıyor kgjfj
Bize göre bişi yok gerçi adam da çok sevmiş bizim akrabayı sen hep gel gitme ne güzel yemek yapıyor kahvaltı hazırlıyorsun diyormuş
Ve bizim aklımızda deli sorularbu hikayeden de anlaşılacağı üzere
esra hocama feyk diyenlerrrrr utanır mııı
sanmam
#esraaezmecininaskerleriyiz #esraezmeciyiyedirmeyiz![]()
senin vardır birtakım fikirlerinVe bizim aklımızda deli sorular
O üçü napiyor o evde
Hepsi dedikodu aşamasında bir netlik kazanmadı henüz jfjdsenin vardır birtakım fikirlerin
anlatsana, aydınlanalım ışığında![]()
ayyy dedikodu mu en sevdiğiiimmmHepsi dedikodu aşamasında bir netlik kazanmadı henüz jfjd
Yaa bişey denmiyor işte jfjxjx sessizce olayların takipçisi oluyoruzYa chen akılsız misafir ev sahibine hizmet edermiş, akrabana söylesene misafirliğin tadını çıkarsın
Yine de hep gel hiç gitme derlerse artık bilemiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.