Belli günlerde bana soru sor seysi açiyor ve soruları yanıtlıyorBir dakika şimdi kadın troll yorum olup olmadığını anlasa bile mi cevaplıyor? Nedir bunun olayı yani kim bu kadın?
Peki trollenebilecegi aklina gelmiyor mu? sorulara bakwajjshdhdhBelli günlerde bana soru sor seysi açiyor ve soruları yanıtlıyor
Bilmem istersen trollePeki trollenebilecegi aklina gelmiyor mu? sorulara bakwajjshdhdh
forum ve yorum yapan üyeleri para mı alıyor yaniBence gündemde kalmak için paralı yorum hizmeti alıyor. Gerçi bunun da alıcısı çok.
Bilemedim.
Mümkün. Böyle şeyler yapılıyor.forum ve yorum yapan üyeleri para mı alıyor yani
Yav yok sorularin hepsi zaten troll 1 kac tane belki sorun olan vardir.Bilmem istersen trolle
forum onun degil , konulari acan arkadasimizda yeni forum oldugu icin icerik aciyor. boyle bir sey ile is birligi yapip sacma yorumlarla iq dusurucek insanlar yok platformda.haberlere göz attığımda hep esra ezmeci var. forum onun mu
üyelik tarihiniz 2020 diyor, oldukça yeni bir forum haklısınızforum onun degil , konulari acan arkadasimizda yeni forum oldugu icin icerik aciyor. boyle bir sey ile is birligi yapip sacma yorumlarla iq dusurucek insanlar yok platformda.
oyle olsa ben konudan sikayetci olmam. baska sorun var mı?
yeni , eski , haklılık , asabiyet görecelidir.üyelik tarihiniz 2020 diyor, oldukça yeni bir forum haklısınız
yüksek iqlu insanları severim ancak biraz gerginiz sanırım
bu bir tehdit miyeni , eski , haklılık , asabiyet görecelidir.
en azından yazışırken , "evet" cümlesi hem sakin hem de kızarak tonlanabilir.
fakat sen bana denk geldiğin için şanslı olduğunu hissedebilirsin.
hayır dua elbettebu bir tehdit mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.