Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Akılları baştan alan itiraf

Sosyal medya hesabı üzerinden her geçen gün takipçilerin sorularını ve takipçilere verdiği yanıtı paylaşan Esra Ezmeci, her hafta gündemde yerini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aldığı son 'bamya' itirafıyla da kendi taklipçilerine bile 'Yok artık' dedirtti. Merak edilen o itiraflara benzerleri de paylaştı.

Kocasıyla yaptığı diyaloğu paylaştı, olanlar oldu

Esra Ezmeci'den yardım istemek için kocasıyla yaşadığı diyaloğu paylaşan bir kadın takipçisi kocası ile arasındaki diyaloğu paylaştı. Diyalogda " Kocama alkolün etkisiyle seninki bamya kadar bile yok dedim. Bunun üzerine bana kızarak evden çıktı. Sizce beni nasıl affeder?’’ ifadelerini kullandı.

Bu itiraf karşısında aklı giden ve adeta şok olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, ‘’Aslında o sözleri sarf etmek istemediğinizi, alkolün etkisiyle yanlış kelimeler kullandığınızı ve her türlü ilişkide çok mutlu hissettiğinizi eşinize söylemeniz çok önemli" dedi

esra-ezmeci-QPck.jpg

CaT

🎈
Board Admin
Ahahhha ikisinide acidim ksjdjsjsn h

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
O değil de Esra Ezmeci güzel kadınmış.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
WaOOoOoOoOo

Şu an gönlümü fethettin

Biz erkek gelmeliydik dünyaya yaw
Sorma, kıl tüy derdi yok, regl yok, dayak yok, şiddet yok, psikolojik baskı yok.

Neyse konuya dönelim, Esra Ezmeci gerçekten güzelmiş.: )))))))

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sorma, kıl tüy derdi yok, regl yok, dayak yok, şiddet yok, psikolojik baskı yok.

Neyse konuya dönelim, Esra Ezmeci gerçekten güzelmiş.: )))))))
Bütün dertlerimizi bir cümleye ne güzel sığdırmışsın 🤗

Ben ennn çok alma verme enerjisi dediği şeye bayıldım kısa videosunu bulursam atayım

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bütün dertlerimizi bir cümleye ne güzel sığdırmışsın 🤗

Ben ennn çok alma verme enerjisi dediği şeye bayıldım kısa videosunu bulursam atayım
İtiraf ediyorum Esra Ezmeci ismini ilk kez duydum. Komikli şeyleri varsa atsana.:)

SleepleSsS

Yorumbaz
Ne Yani kadın yalan mı söylesin kocasına şimdi

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Akılları baştan alan itiraf

Sosyal medya hesabı üzerinden her geçen gün takipçilerin sorularını ve takipçilere verdiği yanıtı paylaşan Esra Ezmeci, her hafta gündemde yerini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aldığı son 'bamya' itirafıyla da kendi taklipçilerine bile 'Yok artık' dedirtti. Merak edilen o itiraflara benzerleri de paylaştı.

Kocasıyla yaptığı diyaloğu paylaştı, olanlar oldu

Esra Ezmeci'den yardım istemek için kocasıyla yaşadığı diyaloğu paylaşan bir kadın takipçisi kocası ile arasındaki diyaloğu paylaştı. Diyalogda " Kocama alkolün etkisiyle seninki bamya kadar bile yok dedim. Bunun üzerine bana kızarak evden çıktı. Sizce beni nasıl affeder?’’ ifadelerini kullandı.

Bu itiraf karşısında aklı giden ve adeta şok olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, ‘’Aslında o sözleri sarf etmek istemediğinizi, alkolün etkisiyle yanlış kelimeler kullandığınızı ve her türlü ilişkide çok mutlu hissettiğinizi eşinize söylemeniz çok önemli" dedi

esra-ezmeci-QPck.jpg

haydaaaa
sorulan soru verilen cevap...

alcatraz

🍻
Elmas Üye
o zaman bi anket patlar ? ladskasd

alcatraz

🍻
Elmas Üye
kaç kişi var ?

Üst Alt