Esra Ezmeci 15 yıl mücadele ettiği epilepsi hastalığını anlattı

Cherry

Elmas Üye

View: https://www.youtube.com/watch?v=Y_s-fjULzY4

YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Esra Ezmeci, 15 yıl epilepsi hastalığıyla mücadele ettiğini ve çocukluğuna dair birçok anıyı hatırlamadığını söyledi. Psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Ezmeci, "Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra epilepsiyi atlattım" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu Klinik Psikolog Esra Ezmeci oldu. 8 yaşında epilepsi hastalığına yakalanan ve 15 yıl mücadele ettiğini söyleyen ünlü isim, doğum yaptıktan sonra rahatsızlığından kurtulduğunu söyledi.

"EPİLEPSİDE HER BAYILDIĞINDA BİR SÜRÜ ŞEYİ UNUTUYORSUN"​

Kalaycıoğlu'nun "Mutlu bir çocukluk yaşadın mı?" sorusu üzerine konuşan Esra Ezmeci, "Modern bir aileye sahiptim. Niye olduğunu bilmiyorum ama çocukluğumda aşırı duygusaldım. Mesela babam masal anlatırken ben hüngür hüngür ağlardım. 8 yaşındayken bir kere bayıldım ve epilepsi olduğumu öğrendik. Benim en büyük dönüm noktalarımdan biriydi. 15 sene epilepsi hastasıydım. Benim hayatımı çok zorladı. Her bayılmada bir sürü şey unutuyorsun, bayılacağım diye korkuyorsun, okulu tamamlayabilecek miyim diye korkuyorsun. Psikolojik olarak daralmalar, bunalmalar..." dedi.

Esra Ezmeci 15 yıl mücadele ettiği epilepsi hastalığını anlattı: Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra yendim

"OĞLUM DOĞDUKTAN SONRA HASTALIK KENDİLİĞİNDEN GİTTİ"​

Hastalığı nasıl yendiğinden bahseden ünlü isim, "Epilepsiden dolayı ruhsal olarak da zor bir dönem geçirdim. Bu da beni psikolojiye yönelten bir şeydi. Epilepsiyi tetikleyen birçok neden var. Hormonal etkilerden dolayı hamilelik döneminde krizler artıyor. Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra epilepsiyi atlattım. Normalde böyle bir şey yok. Oğlum doğduktan sonra kendiliğinden bitti. Hastalığı yendikten sonra üniversite okudum. Epilepsi olduğum için derslerim kötüydü, çocukluk hatıralarımın çoğu yok. Çok az hatıram var" şeklinde konuştu.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bence tatlı kadın ama sevilmeye ihtiyacı var ve ayrıca kitapları ve yağları satılsın diye çok saçma şekilde instagramı kullanıyor

Cherry

Elmas Üye
Inan hic takip etmedim : )

Cherry

Elmas Üye
Arada hesabına bak, kadınlar tuzlu su döküp kocam bana ev aldı araba aldı altın takı aldı diye yazıyor

akilli insanlarin takip edecegi bir kadin degil.
iste böyleleri de ünlü yapior : )

sacmaliklarla para kazaniorlar.

Frenk

Altın Üye
geçen bir hastalıkmıymış epilepsi ?

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Benim psikoloji hakkindaki bilgi birikimim daha fazladir bu kadindan

• Beğen
Tepkiler: CaT

Cherry

Elmas Üye

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Bu kadının paylaştığı hiçbir şeye inanmıyorum.
Kanalında takipçi kazanmak için kurguladığı kişi ve hikayeleri gibi kendi yaşantısı da öyle bence.

Üst Alt