Bombeee attım yine 😁
Benimki benimdir seninkide ikimizinKızlara sorsan kendi ihtiyaçlarını karşılayabildiklerinde erkeğe gerek yok 🤪
Parayı tek başına yönetemezsin. 🤪 gelirler ortak olacak, habersiz harcama olmayacak 🤪 bu emsal karar kadınları neden bağlamasın 🤪Benimki benimdir seninkide ikimizin
Msmsmsmsm tamam sakin ol 😂😂senin anneni istemiyorum babanın allah belasını versin evde savaşlar
herkes kendi bütçesiyle yalnız yaşasın kaaardeşim
Anasını babasını istemeyen çocuğuda istemez. O eş nerden çıktı ana babası olmasa kim yapardı onu :)senin anneni istemiyorum babanın allah belasını versin evde savaşlar
herkes kendi bütçesiyle yalnız yaşasın kaaardeşim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.