Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tüm şüpheliler gözaltına alındı

CaT

🎈
Board Admin
İstanbul'un Esenyurt ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan Tekel bayiinde meydana gelen olayda, iş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye kurşun yağdırmıştı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf E. ise yaralanmıştı. Saldırıya karışan M.Ö ve S.Ö.'den sonra ve polis tarafından aranan iki kişi daha yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Twitter'dan yaptığı paylaşımda şüphelilerden T.Ö. ve A.Ö.'nün de gözaltına alındığını duyurdu.

tek1

İstanbul polisi tarafından yakalanan şüpheli T.Ö. ve A.Ö. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Öte yandan soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan M.Ö. ve S.Ö ile olayın ardından şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği iddia edilen H.A'nın da emniyetteki işlemleri sürüyor.

"ŞÜPHELİLERİN TAMAMI GÖZALTINDA"​

Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında.

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Videoyu izledim, keşke izlemeseydim.
Aileler mahvoldu, gencecik çocuklar gitti..

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Çok çok yazık oldu , bi arkadaşımın tanıdıgıymış katledilen insanlar çok üzüldüm çok
canlı canlı konuşmaları ve görüntüleri gördüm :(

forumtutkunu

Platin Üye
Mafyadan borç alan bir tanıdık hatırlıyorum adamın mal varlığını bitirdiler borçları bitmedi :honk: küçük esnafa musallat oluyorlar :honk:

Eru

Platin Üye
Su testisi su yolunda parça pinçik olur mevzusu.

İyi olmuş. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin, vurun birbirinizi poligona para vermeyin.

-a-

Altın Üye
Dolapdereli Sabri abimizin dediği gibi; film çekenlerin filmini izledik.

Üst Alt