Eru

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Omerta diyosun. Hmmm. Bu kararı yönetim kuruluna bırakıyorum. @KahKaha ile otur konuş, kararınızı uygularız.
Her sabah 1 buket taaaptaze çiçek ve kahve ve kurabiye cezası veriyorum @Charismax a işe adım attiği in ilk yarım saati içinde kurye kapının önünde olsun... Bu ceza yeter ona

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Eru'yu 1975 senesinden beri tanırım... Elinde kürek ağız arar vurmak için.. İyi'de vuruyor derler ama ben onu yakından tanırım... Sene 1994 eru ile beraber istanbul'a gittik afyon karahisar niğde maden suyu molla derneğinden... @Chen de biliyor özelden sorun ona ama numara vermez sadece sorun..( chen baba takımının haracını bile keser yamuk yapmayın ) Neyse işte @KahKaha 'da suç ortağımız ama o sonradan doğdu daha küçük o..

Neyse konuya geleyim istanbul'a gittik eru dediki ulan istanbul sen mi beni ben mi seni? Baktım eru'ya bişiler oluyor ne kürek nede kürek sapı kayıp bi baktım yok.. Sonra eru' dedi'ki bu istanbul teşkilat bunlar bizi ağır bisiklet ile geri gönderir kaç kaç dedi..

Yani özetle milattan öncede vardı sonrada hafife almayın eru'yu...

Yok ya tanımam şaka şaka.. Ama aktif gördüğüm bir arkadaş samimi değilim ama samimiyetine dayanarak bunları yazdım nfldmddl kızmaz kızmaz kızarsa @KahKaha kalkan olar...
Lazım olmamışım ama olsaydım olurdum tabi…
Hem beni genç ilan etmişsin, olmam mı hiç?😁

Omerta diyosun. Hmmm. Bu kararı yönetim kuruluna bırakıyorum. @KahKaha ile otur konuş, kararınızı uygularız.
Şimdi ben gençlik iksirinin etkisiyle örgüt üyelerinin deşifresine odaklanamadım zaten :D
Neyse ki @Chen çaresine bakmış. 😊

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Dün, benim için çok normal, onun için çok geç bir saatte, biraz sarsılmış olarak çaldım kapısını. 2, yazıyla iki, saat dinledi, şaşırdı, mantık yürüttü, telkin etti, güldürdü. Bugün de nasılım diye kontrol etti. Öyle güzel insandır işte.

Herkesin sağduyusunu yitirdiği anlarda “gecenin üçü sabahın körü” demeden aklını ödünç almak istediği birileri vardır ya. Odur işte. İmdada yetişir kendisi.

Seni çok seviyorum, kardeşlik. 💕

• Öpücük
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Dün, benim için çok normal, onun için çok geç bir saatte, biraz sarsılmış olarak çaldım kapısını. 2, yazıyla iki, saat dinledi, şaşırdı, mantık yürüttü, telkin etti, güldürdü. Bugün de nasılım diye kontrol etti. Öyle güzel insandır işte.

Herkesin sağduyusunu yitirdiği anlarda “gecenin üçü sabahın körü” demeden aklını ödünç almak istediği birileri vardır ya. Odur işte. İmdada yetişir kendisi.

Seni çok seviyorum, kardeşlik. 💕

Aklım olsa ödünç al diyecem de, biliyon. :D

Ben de seni çok seviyorum garibanların anası :se3bgi4do5lu: :gtrip: :gtrip: :gtrip:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Erciyes üniversitesi sandım .s.s

• Sırıt
Tepkiler: Eru
Üst Alt