Galiba hayatımda ilk kez bu kadar hoş gelmiş bulundum bir yere. :)Adam hoş gelmekten bir hal olmuş
Galiba hayatımda ilk kez bu kadar hoş gelmiş bulundum bir yere. :)Adam hoş gelmekten bir hal olmuş
Kadın sandım nickten ben adam mıymışAdam hoş gelmekten bir hal olmuş
Emrullahın kısası gibi geldi bana :))))))Kadın sandım nickten ben adam mıymış![]()
ilk kez öyle bir kısaltma duydumEmrullahın kısası gibi geldi bana :))))))
Haklısın. :)Benim neyim eksik??? HOSGELDİN @Eru 🤗
Hoş bulduk.hoş geldin
Ben ilk üye olduğumda bu kadar kalabalık değildi ama herkes içten hoşgeldin demişti mutlu olmuştumHoş bulduk.
Senin adına sevindim.Ben ilk üye olduğumda bu kadar kalabalık değildi ama herkes içten hoşgeldin demişti mutlu olmuştum
Sende de öyle bir his bıraktı mı merak ettim![]()
Hoş buldukHoş geldin
HoşbuldukHoşgeldiniz @Eru
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.