Cillop gibi liste. Benim şimdilik aklıma başka bir madde gelmedi 🤣🤣
Düşünsek çok madde eklenir dahaCillop gibi liste. Benim şimdilik aklıma başka bir madde gelmedi 🤣🤣
Dunya'da yasayan canlilar arasinda dunyanin en mukemmel varligi olan insanoglunun kadin cinsiyeti, dogal olarak kendileri kadar mukemmel olmayi basaramamis karsi cinsine, bir takim anlayamayacagi onerilerde bulunmuslar
![]()
Estağfurullah aciklamak isterdim ama sizin gibi mukemmel cinsin şaaakk diye anlayacagini dusundugum icin, aciklama geregi duymamistimNe bu Türkçe’nin en uzun kinayeli cümlesi mi 😏
Estağfurullah aciklamak isterdim ama sizin gibi mukemmel cinsin şaaakk diye anlayacagini dusundugum icin, aciklama geregi duymamistim
![]()
Anlamadiysaniz feza ya da ucabilirim 😊tamam anladık biz
Hic gerek yok daha fazlasınaa, zamanı tutmaya, fezaya ucmayaaa
Aman düşünmeyelim nolur.Düşünsek çok madde eklenir daha
Yapmayınkardeşlerim salağa yatmayaa devam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.