İfşa etme bizi yapma dostum yaYooo oyle bi sey olsaydi ben sana haber ucururdum. Erkekler dunyasi bu siralar sessizlik icinde. Yilbasi var ya masraf olmasin diye göze batmamaya calisiyolar
Yasasin iğde agaci....:)Hababam sınıfı izci kampında aklıma geldi
Kanmayın kadınlara
Bu çocuk çok yakışıklı kaslı üstelik zeki benden demesi forumsal kızları dikkatli olsunbu muhabbet tam olarak şöyle gerçekleşmiştir
kızın sorunlu hareketlerinden bıkan çocuk ayrılmıştır. Sonra kız aradan zaman geçince arayıp bi sesini duyayım falandan girip üstün manipülasyon yeteneğiyle çocuğu tekrar ağlarına düşürmüştür fakat aynı tepkime farklı ürün vermeyeceğinden sonuç değişmemiştir. ben şuna inanıyorum bir ilişkiye gerçekten son noktayı koyan kadındır eğer o bitirmemişse bitmez.
Bunun tek bir izahi var. Baska hic bir sey olamaz.direkt abazanliktan kaynakli. Baska kiz bulamadikca libidosu ayyuka cikar o da Eski sevgilisine doner. Sonra libidoyu koreltir gider o arada yurumedigi kiz kalmaz ama bulamayinca yine geri doner
Cunku kendisi kedidir....canı ister yapar
bir kadın kendisi ile kedi fare oyunu oynanmasına neden izin verir ?
Hakli olmaktan nefret ediyorum.napiyim ben dogustan hakliyim. Agzimda gumus haklilikla dogmusumevet evet haklısın @simbat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.