Ufuk arada geliyor ama yoğun olabilir... @SleepleSsS özlendin selam vermeden gitme
Kuru pilav cacıkHangi yemek?
Gaz yapar seks öncesi önerilmezKuru pilav cacık
Amacım seks değil yaGaz yapar seks öncesi önerilmez
Olsun olsun üzülme o da olurAmacım seks değil ya
Sen çok fenasınOlsun olsun üzülme o da olur
Dedim uzun bişey yazmıştır geçtim balkona sigara yakıp uzun uzun okurum diyordum. Karşılaştığım şeye bakartık bu konular sarmıyor hikayeli mikayeli bişeyler yok mu ya
konu başlığı, balkona geçip uzun uzun okumak ve iletişim kurmak istenilen cinsiyet baz alındığında niyet pek halis değil gibiDedim uzun bişey yazmıştır geçtim balkona sigara yakıp uzun uzun okurum diyordum. Karşılaştığım şeye bak
Bizim bilmediğimiz senin bildiğin bir şey var sandım!konu başlığı, balkona geçip uzun uzun okumak ve iletişim kurmak istenilen cinsiyet baz alındığında niyet pek halis değil gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.