🤣🤣Bunları eğitmeye çalışmaktan gına geldi biraz gelişim be kardşm.
Erkekler hayattaki rollerini bu derece pasifleştirmeyi kendilerine nasıl yakıştırdılar?
Aptal olmak bir seçim miydi sahiden aptallar mı yoksa aptalı mı oynuyorlar
Biz çok uyumlandık onlarda rahatlığı sevdiler şimdi erkeklik yerlerde.
Siz kadınlar çok fenasınız ya 😅
Valla biz yanınızda masum mor menekşeyiz 🚬
masum mor menekşe mi güldürdün 😂
Bir erkek ailesini vs sevdiği kadını mor menekşelerden mi koruyor kolluyor yani 😅
Ama sizde işinize geldiğinizde kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim diyip, işinize gelmediği zamanlarda nasıl korumamıza muhtaç olabiliyorsunuz ki 😅
Bize çok yüklenmiyormusunuz 😅
Bizim muhtaçlığımıza göre değil bu zaten sizde içgüdüsel olmalıydı oynadılar DNA’larınızla uyanın artık 😁
hayır bide ne güzel cevap vermişim diyip kendimle övünüyordum tam😅 ne yani sizin karşınızda haklı olmayı mı bekliyordum ki 😅
Düşün işte o kadar masumiyet 🤠
![]()
Ah efendim incitmedik umarım , telafi etmez ama sembolik olsun istedim 😅
Çok afedersin ibn* gibiler midem kaldırmıyor artık yaa... Biraz çeki düzen mi verseler kendilerine yoksa böyle rahat diyip devam edecekler miBiz çok uyumlandık onlarda rahatlığı sevdiler şimdi erkeklik yerlerde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.