Erdoğan Alkış Alamayınca Tepki Gösterdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Erdoğan Kabine toplantısından sonra Millete Sesleniş gerçekleştirdi. Elektrik faturaları, KDV oranlarındaki güncellemeler ve çiftçi ile öğrencilere müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda alkış alamayınca, "Bu kadar müjdeler verdik ama alkış yok" diyerek sitem etti.​

ELEKTRİK TARİFELERİNE DÜZENLEME GELİYOR​

Erdoğan yüksek gelen elektrik faturalarıyla ilgili, "210 kilovata kadar ki düşük tarife ve 210 kilovatsaatin üzerindeki yüksek tarife rakamları ilgili kurumlarımız tarafından vatandaşlarımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Ticari işletmelerimiz için de küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer bir kademelendirme yapılacaktır. Cemevlerinin elektrik aboneliği de ticarethane statüsünden konut statüsüne dönüştürülecek" dedi.

ÖĞRENCİ VE ÇİFTÇİLERE MÜJDELER VERDİ

Çiftçiye ve öğrenciye müjdeler veren Erdoğan, akademik yarıyılın ikinci döneminden başlamak üzere yurtlarda kalan gençlere verilen beslenme yardımı aylık 570 liradan 750 liraya yükseldiğini ifade etti.. Gençlerin talepleri üzerine yurtlarda 16 gigabayt olan internet desteğini 2 kat artışla 32 gigabayta çıkarttıklarını belitti. Yarından itibaren karma hayvan yemi yüzde 12 indirimle satılmaya başlanacakken 2021 pancar alım fiyatının üzerine ton başına 15 lira prim desteği ödenecek. Ayrıca çay gübrelerinin fiyatlarında yüzde 30'a varan indirimler yapıldı.

ALKIŞ ALAMAYINCA GÜLEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sözlerle konuşmasını tamamlayan Erdoğan, "Bu kadar müjdeler verdik ama alkış yok..." diyerek tepkisini gülerek dile getirdi. Bu sözler sonrası toplantıya katılan bakanlar ve diğer konuklar, Erdoğan'ı alkışlamaya başladı

SleepleSsS

Yorumbaz
Bu sözlerle konuşmasını tamamlayan Erdoğan, "Bu kadar müjdeler verdik ama alkış yok..." diyerek tepkisini gülerek dile getirdi. Bu sözler sonrası toplantıya katılan bakanlar ve diğer konuklar, Erdoğan'ı alkışlamaya başladı

yiyorsa alkışlamasın

bizzat denenmiştir kötü oluyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sürekli alkışlanmaya alişinca insan Bi kötü oluyor anlayabiliyorum ben onu

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Önce milletin ocağına incir ağacını dikiyor sonra o ağacın dallarını budayacağız deyip milletin buna sevinmesini istiyor... İnsanları bu duruma sokan kendisi ve insanların hala onu alkışlamasını bekliyor neyse ki şanslıda hala bu ülkede erdoğan'ı destekleyen kekler mevcut.

SleepleSsS

Yorumbaz
Önce milletin ocağına incir ağacını dikiyor sonra o ağacın dallarını budayacağız deyip milletin buna sevinmesini istiyor... İnsanları bu duruma sokan kendisi ve insanların hala onu alkışlamasını bekliyor neyse ki şanslıda hala bu ülkede erdoğan'ı destekleyen kekler mevcut.
dinleyicilerin arasında kendi korumaları oluyor. alkışlama esnasında sürekli sağa sola bakıorlar. alkışlamayınca bir an göz göze geliorsun. kısacık saniyeler sanki saatler gibi gelior, gözlerinden anlıorsun ne demek istediğini ve yerinden kalkıp hunharca alkışlamaya başlıorsun.

2016 da en azından öyle idi. şimdi nası bilmiorum

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Dinlemiyorlar ki anlasınlar

Neyi alkişladıklarını da bilmiyorlar ndjd

Ama video sonu çok tatlı

SleepleSsS

Yorumbaz
sıcağın soğun altında bilmem kaç saat beklemişler belli bir süre sonra karıştırmaları normal

ps: silivri yolları taşdan, sen çıkardın beni beni yoldan

SleepleSsS

Yorumbaz
lazım olursa die şuraya kartvizitimi de bırakıorum

Better Call SleepleSsS

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
sıcağın soğun altında bilmem kaç saat beklemişler belli bir süre sonra karıştırmaları normal

ps: silivri yolları taşdan, sen çıkardın beni beni yoldan
Mitinglere ne gerek varsa zaten başka partili olan gelmiyor

SleepleSsS

Yorumbaz
Mitinglere ne gerek varsa zaten başka partili olan gelmiyor
osman bölükbaşı bu ülkenin görüp görebileceği en iyi hatiplerdendir.
miting yaptığında zamanın benim diyen partilerinden daha fazla insanla miting yaparmış. sırf onun yüzünden bir ilin ilçeye dönüştürüldüğü söylenir (kontrol etmem lazım)
seçim zamanı ise :D:D:D:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
osman bölükbaşı bu ülkenin görüp görebileceği en iyi hatiplerdendir.
miting yaptığında zamanın benim diyen partilerinden daha fazla insanla miting yaparmış. sırf onun yüzünden bir ilin ilçeye dönüştürüldüğü söylenir (kontrol etmem lazım)
seçim zamanı ise :D:D:D:D
Yaw iyi de şimdi beleş ekmek arası köfte ayran yemek için gidiyorlar

Tramvay otobüs de bedava

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ücretlendirmelerimiz:
sadece ifade : 5k
ifade + sorgu : 10k
savcılık aşaması takip :20k
dava takip : 50k

cezaevi ilk gün kantin parası bizden