En yalnız hissedilen anlar

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ben yıllardır karpuz yiyemediğimde hissediyorum yalnızlığı en çok. En sevdiğim yaz meyvelerinden biri, peynir ekmek karpuz üçlüsünün olmazsa olmazı… ama işte taşıması bi dert hadi aldın diyelim 10 kilo karpuz nası bitsin, bitmiyo o bi dert .s.s eskiden annem bana gelirken bi dilim getirirdi şimdi getiren kimse de yok. Aşırı aşırısı yalnızım ben yaa .s.s
Benim için yalnızlığın göstergesi insanın karpuz alabilitesi bundan sonra😔

forumtutkunu

Platin Üye
Yalnızken dadı tuzu da olmaz yediğinin diyim, iyice hüzünlen🤓

alcatraz

🍻
Elmas Üye
çarşaf katlarken ve süpürge tutarken...
insan böyle saracak, trolleyecek birini aramıyor değil.
bknz: işkenceyi eğlenceye çevirmek...

Xasthur

Yönetici
kalabalıkta fikir ve dusunce yapisi olarak yalniz kalmaktir. o ortam da konusulan her skimsonik muhabbet irite olmaniza neden olur mesela.

pumpkin🌸

Elmas Üye
az önce telefonumu telefoncuya götürdüm.
adam 3 saate hazır olur dedi. ama size ulaşabileceğimiz bi numara verirseniz önce biterse ararız dedi. yok maalesef dedim, bana ulaşabileceğiniz tek telefonu şu an elinizde tutuyorsunuz... 🚬 o zaman dedi ben size kartımızı veriyim siz arayıp sorabilirsiniz... dedim benim sizi arayacak bi telefonum da yok maalesef, ben sizi bulurum eheheh falan dedim..... sonra hafif çiseleyen yağmurun altında eve gelirken bi an ağlamamak için kendimi zor tuttum... ben daha size yalnızlığı nası anlatiiimmm :((((((

CipraLex

Gümüş Üye
Ben yıllardır karpuz yiyemediğimde hissediyorum yalnızlığı en çok. En sevdiğim yaz meyvelerinden biri, peynir ekmek karpuz üçlüsünün olmazsa olmazı… ama işte taşıması bi dert hadi aldın diyelim 10 kilo karpuz nası bitsin, bitmiyo o bi dert .s.s eskiden annem bana gelirken bi dilim getirirdi şimdi getiren kimse de yok. Aşırı aşırısı yalnızım ben yaa .s.s
Benim için yalnızlığın göstergesi insanın karpuz alabilitesi bundan sonra😔
Hadi iyisin bizim mahallede manavlar dilimle karpuz satıyor. Yani karpuzu bütün almana gerek yok..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
minik karpuzu geçen sene keşfetmiştim arkadaşlar, çekirdeği de olmuyo güzel aslında... neyse 2 tane manav var hem evin sağında hem solunda.. tam talih yüzüme güldü derken taşınacağım geldi bak aklıma .s.s
dilimli alcaz artık...

pumpkin🌸

Elmas Üye
masaj yapan biri şart dediğimde... kulunçlarım özerkliğini ilan edip yakında yeni bi bedene geçiş yapacak :(((((((((

Üst Alt