neyin var bacım hasta mısın yoksa?Sağlığımı 😰
Bunu yazmaya gelmiştim.Kendimi.
Taşınırken çok yoruldum ne oldu bilmiyorum ama dizim kaslarım falan sızlıyo kasılıyo ağrıyo röntgen çekildi ciddi bir şey çıkmadı ilaç tedavisi başladık işteneyin var bacım hasta mısın yoksa?
Sen sağ ol. Bol bol dinlen yorucu ama güzel bir başlangıç olsun inşallah. Sağlıklı yarınlar dilerim bacım her şey gönlünce olsunTaşınırken çok yoruldum ne oldu bilmiyorum ama dizim kaslarım falan sızlıyo kasılıyo ağrıyo röntgen çekildi ciddi bir şey çıkmadı ilaç tedavisi başladık işte
Umarım iyi gelir sağol sorduğun için
Sen sağ ol. Bol bol dinlen yorucu ama güzel bir başlangıç olsun inşallah. Sağlıklı yarınlar dilerim bacım her şey gönlünce olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.