Evet meraklılardan cevapları alalım.
Korkunç değil rahatsız edici aslında.İnsankırkayak Serisi ile Bir Sırp filmi olduğu söyleniyor. Hatta o kadar söyleniyor ki korkumdan izleyemedim
Evet tiksinç olduğuna vurgu yapıldığı için hafızama yer etsin istemedim. Sen izledin mi?Korkunç değil rahatsız edici aslında.
Konusu?bir keresinde bir yasakli korku filmi izlemistim ..
ismini de unuttum. Felaket birseydi ..
4`te birini izlemeden kapattim artik : )
Olay korku felan degildi fazla da , psikoloji kaldirmadi artik : )
Anlat adını söylerim :)bir keresinde bir yasakli korku filmi izlemistim ..
ismini de unuttum. Felaket birseydi ..
4`te birini izlemeden kapattim artik : )
Olay korku felan degildi fazla da , psikoloji kaldirmadi artik : )
Hemen hepsini izlemişimdir bazısından cidden tiksindim ama bazıları güzeldi. Özellikle Bir Sırp Filmi ve İnsankırkayak 3'ü tavsiye ederim.Evet tiksinç olduğuna vurgu yapıldığı için hafızama yer etsin istemedim. Sen izledin mi?
Anlat adını söylerim :)
Hiç cesaretim yokHemen hepsini izlemişimdir bazısından cidden tiksindim ama bazıları güzeldi. Özellikle Bir Sırp Filmi ve İnsankırkayak 3'ü tavsiye ederim.
öyle korku filmi denilemez. ama hayvanlara ve insanlara yapılan işkence ve cinayetlerin gerçek olduğu söylenir. hatta yönetmeni hayatı boyunca bunun için yargılanmış. adamın savunması insan ölümleri maket geri kalan gerçek olmuş vs. gezegende tüm ülkelerde yasaklanmış, arada düşüyor bazı sitelere ama yine yasaklanıyor anında. ilk 15 dakikasını izleyebilmiştim. saygılar.cannibal holocaust diyelim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.