En Pahalı Dondurma Beyaz Gece

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,940
Çözümler
4
Tepki puanı
13,135
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Byakuya’yı bu kadar pahalı yapan içeriğinde; İtalya’nın en iyi beyaz trüf mantarı, iki çeşit peynir ve sakenin yapım sürecinde elde edilen macun benzeri ‘sakekasu’ ve yenilebilir bir altın yaprak var.

Bu İtalyan dokunuşundan ve şirketin adından da anlaşılacağı gibi Byakuya, İtalyan usulü ‘gelato’ dondurma ailesinden.

Cellato’dan bir yetkili, Guinness World Records’a verdiği demeçte, ‘İstedikleri tadı elde edebilmek için 1,5 yıl boyunca çok sayıda deneme yaptıklarını’ söylüyor. Şirket misyonunu, ‘yalnızca pahalı tatlılar yapmak değil, Avrupa malzemeleriyle geleneksel Japon yemeklerini birleştirmek’ olarak açıklıyor.

Screenshot_20230523_132753_com.opera.browser_edit_413183351510910.jpg

Japonya’da satışa sunuldu
Cellato’nun web sitesine göre dondurma Japonya’da ‘nasıl tüketileceğine dair bir notla’ satışa sunuldu. El yapıma bir kaşıkla birlikte gelen dondurmanın, üzerine trüf mantarı dökülüp yumuşatılmak suretiyle yenmesi tavsiye ediliyor.
 
Üst Alt