Banada öyle geliyor ama kullanan biri daha da detaylı tecrübe paylaşabilir dedimHala biraz daha zamanı olduğunu düşünüyorum.
Henüz değil.
Banada öyle geliyor ama kullanan biri daha da detaylı tecrübe paylaşabilir dedim
Uzun yolda sıkıntı diye biliyorum ama genel bilgi tecrübe yok
Bizim ülkede daha oturmadı gibi geliyor banaÇok fazla tercih edilmiyor çünkü henüz.
En azından araç bakıyorsanız hibrit deneyebilirsiniz ekonomik açıdansa tercihiniz.
Aslında yurt dışında tamamen elektrikli modellere dönülmüş artık ama ben şahsen tercih etmem.
Bizim ülkede daha oturmadı gibi geliyor bana
Birde batarya ömrü denen bir şey var :))))
Acaba kaç yıl dayanıyor veya kullanıma göre mi
Benzine ödemediğimiz parayı 10 yılda yüklü ödersek mesela hoş olmaz
Her şeye rağmen elektrikli tasarımı çok güzel araçlar var sanki
Elektriğe %200 zam gelince konuyu hortlatırım kljndfgljkdfEvet kesinlikle var. Yinede güç performans durumuna baktığımız zaman benzin okadar pahalı olmasına rağmen biz Türk milleti fazla düşkünüz hızlı arabalara. Ve o 500-600 km menzillerde depo doldurmaya verecek kadar sabrımız ve zamanımız yok sanki 😅
Biraz daha beklenilebilir.
Güzel arabalar geliyor, biraz daha geniş persfektiften bakabilirsiniz ozaman 🤠
Baya iyi özet bu arada +1Düsünemiyorum.
Icten yanmali motor gibisi yok.
Depo bosaldigi an, iki dakikada doldurup yoluna bakarsin.
Elektrikligi bekle Allah bekle...
MOtor sesi yok..afrodizyak gibi o ses.
Hassas sistem..
Hayir..istemem
o görseli konuya atmak için aradımda bulamadım yaşandı bu aradamaddi durumum iyi olur, garajı olan müstakil bir evde oturuyor olurum, içten yanmalı aracıma ek olarak şehir içinde turlamalık elektrikli araç almayı düşünürüm ama apartmanda yaşayan park sorunlu orta gelirliysem ne işim olur elektrikli arabayla......... balkondan üçlü priz uzatıp araba mı şarj edicem çok komik geliyor bana.........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.