View: https://www.instagram.com/reel/CeeRqR_A-GU/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tecavüz gibidir... Kimse itiraf edemez ama şikayetçi olur
Halk isyanda ama mutlu
View: https://www.instagram.com/reel/CeeRqR_A-GU/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tecavüz gibidir... Kimse itiraf edemez ama şikayetçi olur
Halk isyanda ama mutlu
Fakat nereye kadar işte sonsuz stoklayamiyoruzBaya yağ,un,et,balık,tuvalet ve havlu kağıdı, deterjan çeşitleri bozulmayan ve buzluğa atılabilen ne varsa stokluyorum. Maaş zammı açıklandığı gibi herşey yine 2 katı mı olcak nolcak muamma! 🤦🤦🤦
Valla ben hala kilosu 21 tl ye aldığım çayları içebiliyorum 🤣🤣🤣 yapcak bir şey yok 1 oy hakkım var birde şikayet etmek yerine çözüm üretebilirim. Yani 10 paket almıyorum bende tabi ama 2 5 arası yedekliyorum.Fakat nereye kadar işte sonsuz stoklayamiyoruz
Gereğinden fazlası almak eve yiğmak çok zor
Fakat dün almadiğina bugun pişman oluyorsun
GÜNE KÜÇÜK ZAMLARLA BAŞLİYORUM NFJDJ
Korku ile hiç bir şey almadım.Sizi hep şeytan korkutuya
Mal toplattırıya
De mi Chen![]()
Bize alsana noluurrKorku ile hiç bir şey almadım.
Bir şey indirimdeyken 2 şer 3 er almayı seviyorum.
Ne lazım onu söyle, tüm indirimleri önüne sereyim.Bize alsana noluurr
Ne lazım değil kiNe lazım onu söyle, tüm indirimleri önüne sereyim.![]()
Alışveriş yaylardan sorulur aslında ben sevmem pek alışveriş yapmayı çoğu şeyi internetten alıyorum.Ne lazım değil ki
Özellikle markete gidince bana her şey lazımmış gibi geliyor tüm rafları doldurup eve götüresim geliyor
Ben de pandemi döneminde aşiri çamaşir deterjanı almiştim uzunca Bi süre almadım ve fiyatlarına bakmadım...Alışveriş yaylardan sorulur aslında ben sevmem pek alışveriş yapmayı çoğu şeyi internetten alıyorum.![]()
![]()
indirimde gördüğümü fazla fazla alıyorum 2 3 ay kafam rahat mis gibi yoksa eksik bitmiyor evde o yok bu yok uğraşamam valla![]()
Pandeminin başları çok kötüydü.Ben de pandemi döneminde aşiri çamaşir deterjanı almiştim uzunca Bi süre almadım ve fiyatlarına bakmadım...
Sonra yumuşatıcılar ve deterjanlar bitince daha büyük şoklardaydım
Çünkü fazla zam gelmiştii
Fakat herkes çok mutlu yine dePandeminin başları çok kötüydü.
Marketlerde bağzı şeyler kalmıyordu falan 🥲
Yüzde yüzden fazla zamlar kötü bir şaka gibi 🤦
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.