Ece Erken Eşinin Soyadını Hesabından Sildi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geçtiğimiz ocak ayında ünlü sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ortağı olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.
ece_9712.jpeg

Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesiyle sorunlar yaşamaya devam eden Erken, geçtiğimiz haftalarda eşinin mal varlığı için reddi miras kararı aldı.

Eşinin ölümünden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Ece Erken, bu sefer de soyadı kararıyla gündeme geldi.

Eşinin soyadını sildi
Erken sosyal medyada yaptığı hamle ile takipçilerini şaşırttı. Erken, nstagram hesabından Mahmutyazıcıoğlu soyadını kaldırdı.

ece_1464.jpeg

Instagram'dan bir takipçisinin "Soyadınızı neden sildiniz" sorusuna cevap veren Erken "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum, eşimin saatini bile istediler" dedi.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Geçen de savcılığa veriyordu birilerini

Johns

Gümüş Üye
Çok önemli haber ülke kurtuldu

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Kullanıyorum ama sadece fenerbahçe ve fenerbahçelileri takip ediyorum. Ünlü takip etme huyum yok benim :T:
ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben bu adama boşuna aşık olmadımmm :dyg:
ünlü ben de takip etmiyorum ama tt listesinde oluyor hep oradan takip ediyorum gündemi, bi de çenin forumda açtığı konulardan :dyg:

Üst Alt