Reenkarnasyon benim mantiğimin şeysine uymuyor açikcası uzun uzun neden uymadiğini anlatmaya çok üşeniyorumbu ziyadesiyle yetti bana ya, ben başka almiim
-------
doğum haritamı yorumlayan kadın karmamın temiz olduğunu hatta bu hayatımda başkalarının benim üzerimden karma yarattığını falan söylemişti. e üzdüler anacımm.... insanlar dünyaya tek seferde gelip tekamülünü tamamlayamıyor öyle olanlar sadece peygamber demişti. reenkarnasyona inanmayıp ne ekersen onu biçersin mantığında biri olarak bu kafamı karıştırdı. sonra biraz araştırdım. islam alimleri kuran ayetleriyle reenkarnasyonun çeliştiğini falan söylemiş. kadının uzun uzun anlattıkları da mantıklıydı aslında ama yine bildiğinden şaşma kero dedim. başka bir arkadaşımın karması baya sıkıntılıymış 2 senedir o temizlemeye uğraşıyor halaeğer gerçekten reenkarnasyon diye bir şey varsa ben hep kalbimin ekmeğini yemişim canım kalbimmm
![]()
I Origins filmini izleyince bir etkilenmedim değil..Reenkarnasyon benim mantiğimin şeysine uymuyor açikcası uzun uzun neden uymadiğini anlatmaya çok üşeniyorum
Reenkarne olanlar varsa bişi diyemicem
Cemil Bey in Bi kocası vardı ama tam hatırımda değil ne zaman evlendiBu arada bu arkadaşlar ne zaman evlendi.Başka hayatlarında mı evlilermiş
![]()
Onu hemen listeme ekliyorumI Origins filmini izleyince bir etkilenmedim değil..
yiaaa ne kadar ponçik ve romantikYine @pumpkin'le evlenirim dicektim ki nick değişmiş...yıkıldım şu an
Umarım beğenirsin 🌸Onu hemen listeme ekliyorum
Cemil beyin kocası mı varmışCemil Bey in Bi kocası vardı ama tam hatırımda değil ne zaman evlendi
@Eda ciğimmm sayfayı aşaği çekip cevap yaz kısmına tıkla
Yaşşasınnnn başardımmmmm :°Evet tekrar dene çiçeğim @Eda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.