Onurcana mı aşıktınGemişte yasını tuttuğum insanın, doğum gününü kutlamak ilginç bir his. Mutlu yıllar.
Önceki forumunda onun hesabından öldüğüne dair bir paylaşım yapılmıştı.Onurcana mı aşıktın
Şaşkınım şuan çaycı Hüseyinide arada öldürüyorlar inanma herşeyeÖnceki forumunda onun hesabından öldüğüne dair bir paylaşım yapılmıştı.
Halen yaşadığına göre muhtemelen birisi hesabını ele geçirmiş.Şaşkınım şuan çaycı Hüseyinide arada öldürüyorlar inanma herşeye
Aklıma şuan bişey geldi ama en iyisi konuyu bertaraf etmemek Sevgili Çetin.Halen yaşadığına göre muhtemelen birisi hesabını ele geçirmiş.
Ben masumum @Serçe yaptı.vay be elimizde büyümek böle bişiymiş demek 🚬
mutlu yıllar.......
bu çocuğu bi mod yapmadınız .s.s
açtığım konuya da resmen suikast düzenlendi, farkında değilim sanıyorsunuz ama ben her şeyin farkındayımmm![]()
Hainsiniz Çetin bey 😏Ben masumum @Serçe yaptı.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.