Doğum Günün Kutlu Olsun Kübra

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Happy Birthday GIF by Kirsten Hurley

Nice musmutlu yılların olsun çiçeğim, seni uzun yıllar tanımak benim için çok anlamlıydı ve daha daha dahaaa da uzun yıllar tanımak seninle birlikte vakit geçirmek ağlamak gülmek somurtmak sarilmak istiyorum bir de biscolata erkeklerini aramızda pay etmek vardı jfjxxj

Seni seviyorum yeni yaşın geçirdiğin tüm yıllardan daha mutlu olsun iyi ki doğdun seni doğurduğu için Anneciğine kocaman teşekkürler

Valentines Day Love GIF

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Balık bir insanın hayatına sesizce girer ve sesizce çıkar. Esas kıyamet, insan onun yokluğunu hissedince kopar ama vakit çok geçtir!

Yeni yaşının hayatına kıymet bilen güzel insanlar,zamanlar ve mutluluklar katmasını dilerim. Nice huzurlu,sağlıklı yaşların olsun.. Doğum günün kutlu olsun. 🥰

Happy Birthday Party GIF by Bells and Wishes

Lucas

Uzaklaştırıldı
Doğum günün kutlu olsun. 🤗
Nice huzurlu, sağlıklı yıllar yaşa inşallah. 🙂

• Saril
Tepkiler: CaT

Nobody

Teknik Admin
Happy Birthday Confetti GIF by MOODMAN

İyi ki doğdun @Küboo mm 😘

Sanal ortamda tanıdığım en nadide insanlardan birisin. Benim için değerlisin 🤗. Nice mutlu yıllara..
Yeni yaşın, sana yeni güzellikler, yeni şanslar, yeni kapılar açar, umarım hep mutlu olursun. Ve iyi ki bizimlesin
.
Valentines Day Love GIF

• Saril

CaT

🎈
Board Admin
Happy Birthday Confetti GIF by MOODMAN

İyi ki doğdun @Küboo mm 😘

Sanal ortamda tanıdığım en nadide insanlardan birisin. Benim için değerlisin 🤗. Nice mutlu yıllara..
Yeni yaşın, sana yeni güzellikler, yeni şanslar, yeni kapılar açar, umarım hep mutlu olursun. Ve iyi ki bizimlesin
.
Valentines Day Love GIF

Yiaaa @HolySpectre cigimmm cok güzel yazmissin ama sen 🥰🥹🥹 aglarimmm cok tsk ederim, o nadidelik senden ötürü biliyorsun, cünki asil nadide olan sensin ❤️

CaT

🎈
Board Admin
Nice musmutlu yılların olsun çiçeğim, seni uzun yıllar tanımak benim için çok anlamlıydı ve daha daha dahaaa da uzun yıllar tanımak seninle birlikte vakit geçirmek ağlamak gülmek somurtmak sarilmak istiyorum bir de biscolata erkeklerini aramızda pay etmek vardı jfjxxj

Seni seviyorum yeni yaşın geçirdiğin tüm yıllardan daha mutlu olsun iyi ki doğdun seni doğurduğu için Anneciğine kocaman teşekkürler

Valentines Day Love GIF

Seninle hep komşu olsaydik keske diyorum ya yillardir, ama burda arkadas, dost, sırdaş olduk o bile cok güzel, cok değerli benim icin.. iyiki varsin, iyiki ufuğun falcisi sayesi de tanistik ❤️

bende seni cok seviyorum, nice birlikte mutlu yillara inşallah 🤩

CaT

🎈
Board Admin
Balık bir insanın hayatına sesizce girer ve sesizce çıkar. Esas kıyamet, insan onun yokluğunu hissedince kopar ama vakit çok geçtir!

Yeni yaşının hayatına kıymet bilen güzel insanlar,zamanlar ve mutluluklar katmasını dilerim. Nice huzurlu,sağlıklı yaşların olsun.. Doğum günün kutlu olsun. 🥰

Sevgili @nunu beni sirf burcum ve yükselenimden, benden bile iyi tanimlamanla beni benden almıştın zaten, çıtayı daha nekadar yükseltebilirsin 🙈🤩

Çok tesekkür ediyorum, her halin ile yüzümü gülümsettigin icin ayrica tesekkür ediyorum 🥰

Johns

Gümüş Üye
Doğum gününüz kutlu olsun hanımefendi. Nice güzel senelere :)

• Saril

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sevgili @nunu beni sirf burcum ve yükselenimden, benden bile iyi tanimlamanla beni benden almıştın zaten, çıtayı daha nekadar yükseltebilirsin 🙈🤩

Çok tesekkür ediyorum, her halin ile yüzümü gülümsettigin icin ayrica tesekkür ediyorum 🥰
Rica ederim birazcık bile gülümseme sebebi olabildiysem ne mutlu bana mutluluk paylaştıkça daha keyifli ve güzel.💞

• Saril
Üst Alt