Yaa bunu ben diyecektim fmkxDaha gecen 25 idin..
Her doğum gününde bir yaş daha gençleşiyor
Yaa bunu ben diyecektim fmkxDaha gecen 25 idin..
myworld senide mi küstürdüler diğer forumda onlayn olmuşsun yiaaa burdada pm n kapali .s cildirecegimmm hsjsjDaha gecen 25 idin..
Keyfine bak minik kuşum :*myworld senide mi küstürdüler diğer forumda onlayn olmuşsun yiaaa burdada pm n kapali .s cildirecegimmm hsjsj
bu arada genç olmak cok eğlenceli
24 yasima girdim ve 34.yasima koca bir 10 snee var 10 SENEEEE
tsklr xdİyi doğdun sürekli uyuyup uyanan @Klaus
Senin için bu gece dizleri ve ayakları güzel kadın için dilek balonu yakacağım. Ordan gökyüzüne bak doğum günü hediyesi olarak
Teşekkürler Bro <3sevgili klaus, doğum günün kutlu olsun
30 xdGeçmiş doğum günün kutlu @Klaus bugun kaç yaşinda hissediyorsun
Çünkü her defasında yaşi değişiyor jfxjxjBi ivan bi klaus, bu adamların doğum günü kutlaması bitmiyor mu arkadaş.ddddd
Yine mi dogdu diyip başlığa girdim .))Bi ivan bi klaus, bu adamların doğum günü kutlaması bitmiyor mu arkadaş.ddddd
Her sabah yeniden doğuyor mfkdkdkYine mi dogdu diyip başlığa girdim .))
Dogdukca gençleşiyor,19 olmuştur? :)))Her sabah yeniden doğuyor mfkdkdk
Her güzel kadınla bir kere daha yeni doğmuş gibi oluyor jfjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.