Neden Benim Doğum Günüm Kutlanmadı. Neden herkesin Kutlandı Neden benimki Kutlanmadı. Gidiyorum Hepiniz Kendinize iyi bakın
biz seninkini kutladık ama gecenin bilmem kaçında .s.s sana küstüm şu an kamki, özellikle sanaŞu konuda en masum benim. Bir süredir çevrimdışıydım. Çevrimiçi olanlar düşünsün.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun der kenara çeker otururum masum masum..![]()
Kusura bakma. Malum hafta sonu girmiyorum buralara pek. Ayrıca cumartesi günü hastanelik oldum gıda zehirlenmesi nedeni ile. Bugün iş başı yapabildim ancak..!biz seninkini kutladık ama gecenin bilmem kaçında .s.s sana küstüm şu an kamki, özellikle sana![]()
geçmiş olsun ama benim doğum günüm geçen salıydıKusura bakma. Malum hafta sonu girmiyorum buralara pek. Ayrıca cumartesi günü hastanelik oldum gıda zehirlenmesi nedeni ile. Bugün iş başı yapabildim ancak..!
Büyük ihtimal pastırmadan zehirlendik. Pastırma yemeyenlerde herhangi bir semptom olmadı. Yiyenlerde yedikleri oranda etkilendi. Önce ben hastanelik oldum arkamdan yarım saat sonra falan kızımı getirdiler. Atlattık şükür..geçmiş olsun ama benim doğum günüm geçen salıydı(((((
neyse ne yedin de zehirlendin anlat![]()
Çünkü doğum günlerini kapatmişlar bu yüzden göremiyoruz çukulatam@HolySpectre ben dogum günlerini neden artik görmüyorum???
hastanelik olacak kadar yiyebilecek ekonomik özgürlüğe sahip olmak... vay beeBüyük ihtimal pastırmadan zehirlendik. Pastırma yemeyenlerde herhangi bir semptom olmadı. Yiyenlerde yedikleri oranda etkilendi. Önce ben hastanelik oldum arkamdan yarım saat sonra falan kızımı getirdiler. Atlattık şükür..![]()
Baldızım sağolsun o almış. Bende bulmuşken yedimde yedim...hastanelik olacak kadar yiyebilecek ekonomik özgürlüğe sahip olmak... vay beehocam sen ne iş yapıyon yaa oğlun falan varsa alsan beni hjdjkl
baldan tatlı olan baldız mıydı daldız mıydı hocam hgsdhjklBaldızım sağolsun o almış. Bende bulmuşken yedimde yedim...Gerçi yedim dediğim 7-8 dilim ama pastırmanın kilo fiyatını düşününce 7-8 dilimde ciddi bir para..
![]()
Daldız o daldız..baldan tatlı olan baldız mıydı daldız mıydı hocam hgsdhjkl
ne baldızlar var ya rab............
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.