Sana Herşey yakışıyor kalp kalp 🫶ben hep gereksiz şeyler yapıyorum, gerekmese de sölüyom sonra olan bana oluyo .s.s
yaaa demesene öyle, ponçiikk :*Sana Herşey yakışıyor kalp kalp 🫶
Yiaaaa şapşikyaaa demesene öyle, ponçiikk :*
içine su koyunca kalpli resmimiz çıksın hatta, hiç olmadı öle şeylerim lütfen olsun çünküYiaaaa şapşik
Kalpli kupa filan da alalım lüttttfeeennnn
Sen iste yeter ki hemen yarın yaptırıyorumiçine su koyunca kalpli resmimiz çıksın hatta, hiç olmadı öle şeylerim lütfen olsun çünkü![]()
öle olmaz, senin çektiğin selfiemiz olması lazımSen iste yeter ki hemen yarın yaptırıyorum
Wp den at resmini
Sabah kahvaltıda çekeriz cnmcımöle olmaz, senin çektiğin selfiemiz olması lazım
sen bana trip mi atıyorsun şu anSabah kahvaltıda çekeriz cnmcım
Trip hatunasen bana trip mi atıyorsun şu an![]()
o zaman neden 'cnm' yazdın, bu trip kısaltmasıdır öğretmediler mi sanaTrip hatuna
Sevmek erkeğe yakışır
Kamyonum olsa yazardım arkasına
Saf tertemiz 0 km geldim ben sanao zaman neden 'cnm' yazdın, bu trip kısaltmasıdır öğretmediler mi sana![]()
yalanına vurayımSaf tertemiz 0 km geldim ben sana
Şlkşlkşlkşlk
Yalan mı bak bu üzdü :/yalanına vurayım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.