Yetmeyecek alakalı olmayabilir Almanya'da da özel hastaneler var ( almanya da yaşayan varsa aydınlatabilir ) ama almanya halkına yetemediği için var olduklarını sanmam.Özel hastane niye var önce bunu konuşmalıyız Devlet neden yetemiyor halkına
Kıyaslamak değil orda da var büyük ihtimalle ingiltere ve fransada da vardır yani benim dediğim özel hastanenin varlığının sebebinin devletin halka yetemesi gibi bir durumdan kaynaklandığını sanmam.@CaT @Süreyya ve @Cherry Almanya'daymış @Egolu Narsist Patriarkal
Niye Almanya ile kendimizi kıyasladık durduk yere
Yetsin bana neKıyaslamak değil orda da var büyük ihtimalle ingiltere ve fransada da vardır yani benim dediğim özel hastanenin varlığının sebebinin devletin halka yetemesi gibi bir durumdan kaynaklandığını sanmam.
Yetiyordur ama para verip yapmak isteyenler için ikinci bir seçenek olarak duruyor.Yetsin bana ne
Oğlak burcu cimri veya tutumlu olur.Yetsin bana ne
hastanelere olan güvenin ne kadar yüksek böyle az biraz şüphe duy olmaz böyle!!!Devlet hastanesindeki şartlar çok kötüleşti
Eskiden daha düzgün muayene ve tedavi süreci vardı.
Özeller her zaman olur ya zengin insanlar para verince daha iyi tedavi olduğunu düşünür.
Bazende para için yalandan ameliyat edilirler. 🤦
Özel hastanelere güvenmiyorum veya doktoru tanımalıyım.
Devlet hastanelerinden ise bi halt anlamıyorum. Kan tahlilime e nabızdan oturup kendim bakıyorum 🤦
Orayada herşeyi yansıtmıyorlarmış. 🤦
Bunuda mi burçlara bağladın, helal sana.Oğlak burcu cimri veya tutumlu olur.
Paralarını çar çur ediyorlar diye sinirleniyon mu doğru söyle 🤣🤣
Bana alışırsın biraz zaman lazım 🤣🤣🤣Bunuda mi burçlara bağladın, helal sana.
Eğlenek bir şey olmaz.Bana alışırsın biraz zaman lazım 🤣🤣🤣
8384738 burç konusu açtım forumda sohbetim böyle napam eğlenmeyek mi
Güven sorunu olan bir insanım zaten herşeyden şüpheleniyorum tipik akrep burcu sorunsalları 🤗hastanelere olan güvenin ne kadar yüksek böyle az biraz şüphe duy olmaz böyle!!!
Niye doktora burcunu sorsaydın belki güvendiğin burç çıkardı.Güven sorunu olan bir insanım zaten herşeyden şüpheleniyorum tipik akrep burcu sorunsalları 🤗
Veterinerlerede güvenmiyorum.
Yeni tanıştığım insanlara isimden önce burç soruyorum zatenNiye doktora burcunu sorsaydın belki güvendiğin burç çıkardı.
Bide o lazım yani, bu ne böyle yükseleni, yıldız haritası, ay burcu yok grubu.Yeni tanıştığım insanlara isimden önce burç soruyorum zaten
Tek burçla olmuyor malesef o yıldız haritası lazım. 🥺
Yani yapılmayacak bir şey değilBide o lazım yani, bu ne böyle yükseleni, yıldız haritası, ay burcu yok grubu.
Bide sen burç yorumculuğu mu ne diyorlar ondan yapsan iyi para kırarsın.
Bende çerkezdeym çerkezköy devlet hastanesinden çıktı sahte doktor haberlerde baya mevzu olan hani hala hapiste 🤦Bir aydır Keşan'dayim iki farklı doktora gittim. Durum rezalet, biri diş doktoruydu, bir önceki hasta ile diyaloğunu duydum muayene olmadan kaçmayı düşündüm.
Bu hastane ve doktor durumu şehire görede değişiyor sanırım. Ankara'da ve Isparta'da devlet hastaneleri (şehir hastanesi) gayet iyi durumda. Babam geçen kış Isparta'da mide ameliyatı oldu, doktorun ve hastane çalışanlarının ilgisine şaşırdım. Katlarda ki ve odalardaki temizlik özel hastaneden iyiydi.
Efendim cnm@CaT @Süreyya ve @Cherry Almanya'daymış @Egolu Narsist Patriarkal
Niye Almanya ile kendimizi kıyasladık durduk yere
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.