Cübbeli Ahmet Mahkemede Mesleğini Yutubır Olarak Açıkladı

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Cübbeli" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye açtığı hakaret davası dosyasına "mali durum araştırma tutanağı" girdi.
1702020288950.png

CÜBBELİ AHMET MESLEĞİNİ AÇIKLADI: BEN YOUTUBER'IM

Tutanağa göre "Cübbeli Ahmet" "ne iş yaptığı" sorusuna "YouTuber" olarak yanıt verdi. YouTube aylık gelirini 55 bin olarak açıklayan Cübbeli Ahmet, kitap yazarı olduğunu ve buradan da ayda 85 bin TL kazandığını söyledi.

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesindeki dava dosyasına giren belgeye, Ahmet Mahmut Ünlü, eğitim durumu da "medrese eğitimi" olarak yazıldı.

Kamuoyunda "Cübbeli" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri Rabb'e karşı kırık, devlete karşı buruk, hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak, hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir" sözlerini "din ve devlet düşmanlığı" olarak nitelemişti.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Dinlerim bu adamin soppetlerini.

Börteçine

Gümüş Üye
Kamuoyunda "Cübbeli" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri Rabb'e karşı kırık, devlete karşı buruk, hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak, hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir" sözlerini "din ve devlet düşmanlığı" olarak nitelemişti.

Şu sözlerde çok ciddi itikat bozukluğu var. Ahmet hoca doğru söylemiş. İnsanoğlu Rabbine kırık buruk olamaz. Bunu iddia etmek veya teşvik etmek imanın bozukluğuna ve kim bilir yokluğuna sebep veya delildir. İçimizde hoca görünüp din düşmanı olan çok gördük çünkü. Bu bir, ikincisi ise devlete karşı öfkeden bahseder, alenen devlete karşı öfkeyi teşvik ediyor. Bu da zaten kanunen suçtur. Mehmet Görmez başkanlığa getirildiğinde bile onun itikadi anlamda kökünü ifşa eden alimler oldu. Bunu Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok devlet görevlisi "görmez"den geldi ama nihayetinde görevi sona erdi. İmam Hatiplerden ve İlahiyattan ateist, deist, selefi, harici, vehhabi, reformcu gibi türlü türlü insanlar çıkıyor. Maksadına ulaşamayan hatta ters düşen mezunlar vermek akla, mantığa ve hatta eşyanın tabiatına aykırı. Yazık.

dinamickaygısız

Platin Üye
dini içerik üreten kimseyi takip etmiyorum :honk: kimseye öyle para kazandırmaya niyetim yok.:honk:

Nobody

Teknik Admin
Youtuber miymis 😁

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Şu sözlerde çok ciddi itikat bozukluğu var. Ahmet hoca doğru söylemiş. İnsanoğlu Rabbine kırık buruk olamaz. Bunu iddia etmek veya teşvik etmek imanın bozukluğuna ve kim bilir yokluğuna sebep veya delildir. İçimizde hoca görünüp din düşmanı olan çok gördük çünkü. Bu bir, ikincisi ise devlete karşı öfkeden bahseder, alenen devlete karşı öfkeyi teşvik ediyor. Bu da zaten kanunen suçtur. Mehmet Görmez başkanlığa getirildiğinde bile onun itikadi anlamda kökünü ifşa eden alimler oldu. Bunu Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok devlet görevlisi "görmez"den geldi ama nihayetinde görevi sona erdi. İmam Hatiplerden ve İlahiyattan ateist, deist, selefi, harici, vehhabi, reformcu gibi türlü türlü insanlar çıkıyor. Maksadına ulaşamayan hatta ters düşen mezunlar vermek akla, mantığa ve hatta eşyanın tabiatına aykırı. Yazık.
Ahmetciğim herkese öfke kusuyor çünkü tek kusursuz kendisi en iyi Ahmet bilir

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Amedim yapmaz oyle demee 🤣🤣
Bir açıklama yapıyor, sonra ben ne zaman dedim öyle şeyler teknoloji çağındayız çıkarıp gösterin diyor

Sonra twitter'da herkes çıkartıp gösteriyor :))) çok Komik adam eskiden Adnan Oktarı dinleyip gülerdim şimdilerde Cübbeli Ahmet komedi

Es1967

Altın Üye
Bakalım hangi cübbeli ağır basacak.
Yok mu bi babayiğit hakim? Şu münafığı içeri atacak

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Koskoca alim ulema ne hallere düştü

Üst Alt