Ağlayacaktım smile yok 😢Ben sadece tarla bağ bahçe oyunu oynuyorum 🥺
Bugun de oynamadım oyunum bozulmuş açilmiyor Golden Farm beni üzdün...
Forumca bir telefon oyunu bulup başlasak mı ? Chen ne oynuyor acabaHepsini oynayabilirim @Chen in tarla, bağ bahçe oyunları da dahil
Hangi tarla oyunu oBen sadece tarla bağ bahçe oyunu oynuyorum 🥺
Bugun de oynamadım oyunum bozulmuş açilmiyor Golden Farm beni üzdün...
Golden Farm di ismi aman onca level geçmişim ekibimin yöneticisi olmuşum oyun dondu bozulduHangi tarla oyunu o![]()
Ben hala oynuyorsun sanmıştım.Golden Farm di ismi aman onca level geçmişim ekibimin yöneticisi olmuşum oyun dondu bozuldu
Bi daha da yüklemedim şimdi oynamıyorum artık onlar kaybetti jjfjddn
Çok eskiden hayday da oynamıştım o da kasıldı açilmadi silip geri yükleyince de olmuyor amann uğraşamam hiç ya njdjxBen hala oynuyorsun sanmıştım.
Valla hayday falan oynadım bende ama kasılmış oyuna yıllar sonra başlanmıyor anlayamıyorsun
Sıfırdan oyun oynamak isterseniz ben başlarım ne olursa :)
Ben oyunsuz yapamammm...Çok eskiden hayday da oynamıştım o da kasıldı açilmadi silip geri yükleyince de olmuyor amann uğraşamam hiç ya njdjx
Ben uyarımOkey mi oynasak 🤷🏻♀️
Hangi oyunu oynuyorsunBen oynuyom kapışalım dicektim olay okeye bağlanmış
başlıkta yazıyor ya.Hangi oyunu oynuyorsun
Onu oynamıyorum malesef.. konuyu saptıran benim sanırım bu kadar surat asacağını bilsem başka başlık açardım. 😅😅başlıkta yazıyor ya.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.