denge bozar
melankoliyi ayıkladım aradan gerisini saldım 🚬Bunun psikoloji de bir karşılığı var "Manimelankolipsikoz"
Ani duygu değişimleri konuda batıl inançtan bahsedilmiş sanırım ama.
Sana da pek yakışmıyor ama melankoli Sjsjsjsmelankoliyi ayıkladım aradan gerisini saldım 🚬
pek yansıtmıyrum diyelim. yoksa melankoliyi severim. genelde gerçekçiyimdir ama insan ruhu işte, negatife daha yatkın alskdakdSana da pek yakışmıyor ama melankoli Sjsjsjs
Biliyor musun şarkıların neredeyse birebir benim dinlediğim şarkılara denk. Bende severim melankoli ama her zaman çıkmıyor dışarı bende :dpek yansıtmıyrum diyelim. yoksa melankoliyi severim. genelde gerçekçiyimdir ama insan ruhu işte, negatife daha yatkın alskdakd
bazı duygular içeride yaşanmalı ve kimse bilmemeliBiliyor musun şarkıların neredeyse birebir benim dinlediğim şarkılara denk. Bende severim melankoli ama her zaman çıkmıyor dışarı bende :d
Sana katılıyorum her insanın kendi dünyası olmalı ve orada sadece kendisi olmalı <3bazı duygular içeride yaşanmalı ve kimse bilmemeli
hazır değinmişken sunu söylemeliyim.
evli bile olsan eşin sana dair herşeyi bilmemeli. her insan özeldir her insanın özeli vardır.
aynen öyle. sadece kendisi. beni anlayacağını biliyordum. o yüzden sıradaki parça bize girsinSana katılıyorum her insanın kendi dünyası olmalı ve orada sadece kendisi olmalı <3
🤣🤣🤣 şekerli şeylere ve çikolataya zaafım var ilk aşkım bana çikolata aldı diye aşık olmuştum zjxbkzjzşeker verirler gandırırlar guzum inanma guzumdfhgfh @Euneirophrenia
ben ganma kuzumm diyorum sen klşdfjmgşfdk çikolata aşkı anlatıyorsun🤣🤣🤣 şekerli şeylere ve çikolataya zaafım var ilk aşkım bana çikolata aldı diye aşık olmuştum zjxbkzjz
beni tanısan çok seversin valla bakben ganma kuzumm diyorum sen klşdfjmgşfdk çikolata aşkı anlatıyorsun
Allah ım ben başım alıp nere gidem![]()
Seviyom zatenbeni tanısan çok seversin valla bak
Buna bende düsebilirdim djsjjss🤣🤣🤣 şekerli şeylere ve çikolataya zaafım var ilk aşkım bana çikolata aldı diye aşık olmuştum zjxbkzjz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.