gün geçmiyor ki akışa yön vermeyelimm...........Konunun orijinali derdini skym başliği idi :d

gün geçmiyor ki akışa yön vermeyelimm...........Konunun orijinali derdini skym başliği idi :d
hangi filmi izlion palamut ?Tam keyifle bir şey yapıcam İnternet yavaşlıyor. Film donuyor 🚬🚬🚬🚬🚬 beleş keyife bile zincir vuruluyor
İnsomnia başladım günişiii önermişhangi filmi izlion palamut ?
Enflasyon farkı yok burda zaten dertliyiz birde ben vurmayım demiş5 TL ne ya
5 TL ye dert anlatsam bu kadar fakir miyim diye yine dertlencem dnxjcEnflasyon farkı yok burda zaten dertliyiz birde ben vurmayım demiş
Beş tl azımsanacak para değil üstüne üçbin dörtyüz kırkbeş koyarsan ruj alırsın5 TL ye dert anlatsam bu kadar fakir miyim diye yine dertlencem dnxjc
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.