Emin ol oda büyük sıkıntı çıkarır..Hanımı oğlak burcu dürtmek falan çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor anca komşu misali karşı balkondan seslenirim
Dürtme dürtme. Sabah sabah töbe töbee...Dürttüm @CipraLex
Kızlardan daha güzel konular açıyon abi yetkili olman gerekDürtme dürtme. Sabah sabah töbe töbee...
Yetki beni bozuyor. Sorumluluk sevmiyim..Kızlardan daha güzel konular açıyon abi yetkili olman gerek
Sorumsuz şekilde aç :)Yetki beni bozuyor. Sorumluluk sevmiyim..
Kalsın. İyi böyle..Sorumsuz şekilde aç :)
Kız konuları mı okuyalımKalsın. İyi böyle..
Okuyun abicim. Ne güzel. Ufkunuz genişler. Hayatımızda çevremizde yeterince sap var. Burada bari güller çiçekler içinde kendimize gelelim az...Kız konuları mı okuyalım
Sen daha çiçeksinOkuyun abicim. Ne güzel. Ufkunuz genişler. Hayatımızda çevremizde yeterince sap var. Burada bari güller çiçekler içinde kendimize gelelim az...
Sen daha çiçeksin
Haydaaa komşuluk yok mu sizin oralardaEmin ol oda büyük sıkıntı çıkarır..
Dürtmen len. Huylu adamım. Sonra olacaklardan mesuliyet kabul etmem... Doktor bilem bırakın zamanla düzelir dediydi..
Kaç lazım. Eksikse takviye yaparız. Fazla ise kırarız sıkıntı değil..kac milligramsin acaba @CipraLex : )
Kaç lazım. Eksikse takviye yaparız. Fazla ise kırarız sıkıntı değil..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.