lezzetli görünüyor eline ssağlık
- 1 yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 125 gram margarin veya tereyağı
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao
![]()
Evet .lezzetli görünüyor eline ssağlık
Ben de kek yaptım ama daha fotoğraf çekmeden bitti 🥺
Nickini görünce bırak kek yapmayı... Bu yer mi içer mi yürür mü ismi cismi dünyası ne acaba diyorum bazen.. La sen insan mısınız ki sen insancıllıktan yorum attın ? Hayırdır ? Bize mi iş koyuyon.. Bana bak o abilerine söyle kafası kırık olanların piri benim... Öyle silahla milahla olmaz bu işler..Ben de kek yaptım ama daha fotoğraf çekmeden bitti 🥺
Ne yaptım ki benNickini görünce bırak kek yapmayı... Bu yer mi içer mi yürür mü ismi cismi dünyası ne acaba diyorum bazen.. La sen insan mısınız ki sen insancıllıktan yorum attın ? Hayırdır ? Bize mi iş koyuyon.. Bana bak o abilerine söyle kafası kırık olanların piri benim... Öyle silahla milahla olmaz bu işler..
Senelerdir görüyorum seni.. Bütün hikaye öyle başlamıştı.. sdgdsg Kötü bişi demedim anlamsanda iyi bişi.. Takıldım yavNe yaptım ki ben![]()
Senelerdir görüyorum seni.. Bütün hikaye öyle başlamıştı.. sdgdsg Kötü bişi demedim anlamsanda iyi bişi.. Takıldım yav
bitsin kalmasın tabi sonra bayatlar ellerine sağlıkBen de kek yaptım ama daha fotoğraf çekmeden bitti 🥺
Teşekkürler sevgili zeze minik kalıpta yapıyorum, kalanı da hoş olmuyor büyük kalıptabitsin kalmasın tabi sonra bayatlar ellerine sağlık
Evet dondurma değilseda abla eline sağlık, ıslak görünüyor şerbetli sandım..... üstündeki beyaz krema/dondurma gibi şey nedir......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.