hep merak etmişimdir psikologlar bile boşanıyorsa ayrılıyorsa bizler ne b*k yiyelim aga.
olmaz abi insanlara örnek olmalılarOnlarda insan ki ..
Psikologun psikolojisi asiri saglikli düzgün olucak diye bir sey yok : )
ayrica ucuklar daha basarili olurlar: )
olmaz abi insanlara örnek olmalılar
sezen aksu şarkısı - acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktiren güzel örnek Acidan gecen ve yasayan insan degil mi : )
ya biz onu onunla bağdaştırmıyoruz tabi. mesela eski çalıştığım yerin patronu çok zengindi 33 yaşında kanserden öldü çocuksizce cok para kazanan cok mutlu oluyor mu ..
Yada insanlarin dertleri bitiyor mu ?
Aci nedir bilmiorlar mi .: )
ya biz onu onunla bağdaştırmıyoruz tabi. mesela eski çalıştığım yerin patronu çok zengindi 33 yaşında kanserden öldü çocuk
yok biraz ters soru oldu galiba sorgularmis gibi : )
ben genel olarak sordum sizce diye : )
kendim düsünüyorum mesela, milyoner olsam istedigim ciddi ciddi herseyi yapabilsem..
kahvaltiyi pariste aksam yemegini milano da.
ama hislerim nasil olur ?: )
insan yine alisir ve sonra yine SIKINTILAR baslar : )
Para = Dert
Normalleşir zaten bir süre sonrayok biraz ters soru oldu galiba sorgularmis gibi : )
ben genel olarak sordum sizce diye : )
kendim düsünüyorum mesela, milyoner olsam istedigim ciddi ciddi herseyi yapabilsem..
kahvaltiyi pariste aksam yemegini milano da.
ama hislerim nasil olur ?: )
insan yine alisir ve sonra yine SIKINTILAR baslar : )
Şahsen her zaman istediğim şeylerden birisi çok zengin olmamak.
Yine zor olan ben oldum lsdkfsldkf❤️
Evet aynen.. Ayni düsünüyoruz.
Hayal etmek , hedef koymak insani ugrastiriyor. Motivasyonu oluyor insanin .. Hedef , ugrasmak insani aslinda mutlu edior.
Hisler önemli iste..
Güzel anlattin Zor Admin .
Yine zor olan ben oldum lsdkfsldkf
teşekkür ederim efenim o sizin güzelliğinizben yakistiriyorum sana : ) zorlar güzeldir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.