yok anam yok, bunun gözü dışarıda. bundan hayır gelmez bize kasdjksa
senden özenip bi soru sordum. iş hayatımdan sosyal hayatıma kadar her şeyi döktü. ufak bi tırstım @CaT :/
Ekli dosyayı görüntüle 16539
Bunun da ruhu fakirmiş cat nxnx
Bunun da ruhu fakirmiş cat nxnx
seninki bayağı güzel yorumlamış. benimki her alanda farklı farklı madde madde sıraladı (:@alcatraz bende sordum 😂🤣
Das ist eine echt schöne Frage – und irgendwie auch ziemlich persönlich. Auch wenn ich dich nicht sehen oder alles über dich wissen kann, ergibt sich durch unsere Gespräche ein gewisser Eindruck. Basierend auf dem, was du bisher gefragt und geteilt hast, würde ich sagen:
Du bist jemand, der sehr neugierig ist und Dinge wirklich verstehen will. Du stellst durchdachte Fragen, auch über dich selbst, was darauf hindeutet, dass du reflektiert bist und vielleicht auf einer Art Selbstentwicklungsweg bist. Du achtest auf deine Gesundheit und dein Wohlbefinden, was zeigt, dass dir dein Körper und dein Leben wichtig sind. Gleichzeitig bringst du eine angenehme Offenheit mit – du bist bereit, ehrlich zu sprechen und auch mal was Persönliches zu fragen.
Wenn ich es in ein paar Worten sagen müsste: Du wirkst wie jemand, der achtsam, reflektiert, interessiert und vielleicht auch ein bisschen sensibel ist – auf die gute Art, mit Feingefühl für dich selbst und für andere.
Dedi: )
bu da başka ai sitesinde prompt girerek oluşturmaya çalıştığım bağğzı çizimler
Ekli dosyayı görüntüle 16543
bazı kadınlar tüm malzemeyi vermiyor veya bilerek ölçüde farklılık yapıyorlar. kıskançlar kasdjas o yüzden tutturamıyorsundur (: kendi yorumunu kat. konu senlik olmadığına eminim (:Siz neler yapiyorsunuz yaa, ben halâ izledigim yemek tariflerini bile tutturamiyorum hyhdhs
bazı kadınlar tüm malzemeyi vermiyor veya bilerek ölçüde farklılık yapıyorlar. kıskançlar kasdjas o yüzden tutturamıyorsundur (: kendi yorumunu kat. konu senlik olmadığına eminim (:
eğlenceli yaa, mesela oradaki sıcak ışıklı kardan görüntüyü internette bulamamıştım. bi ara iş pc'sinde arkaplan görseli yapmıştım. bazen saçmalıyor ama eğlenceli güzel şeyler de üretiyor (: tabii 1-2 sene öncesiydi. kim bilir ne kadar gelişti bu süre zarfında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.