Doğru kadında kullanmak için sakla :)) Bakarsın doğruyu bulunca 18den 20ye çıkarKullanamadıktan sonra kıvırıp nabayım hacı?
Artık ayarla şu oklarınla bişeyler.
Doğru kadında kullanmak için sakla :)) Bakarsın doğruyu bulunca 18den 20ye çıkarKullanamadıktan sonra kıvırıp nabayım hacı?
Bulduğum zaman doğru yanlış kadın diye düşünmüyorum, saplıyorum hacı. 18'den 8'e bile düşse fark etmez, zevkime bakarımDoğru kadında kullanmak için sakla :)) Bakarsın doğruyu bulunca 18den 20ye çıkar
Kullanamadıktan sonra kıvırıp nabayım hacı?
1 cm fark göz çıkarmaz ama yayda değilimYay mısın 5cm
Şimdi aldı mı beni düşünceler burcun ne? Ordan anlarızz1 cm fark göz çıkarmaz ama yayda değilim
@Eru bigün biri ölçer de 18 değilmiş kandırıldık halkım yazarsa?
Benim de o kadar olsaydı ben de utanmazdım..........İsteyene ispat edebilrim. Hiç utanmam. :*
Senin var mı? Aman allahım ne diyosun ya?Benim de o kadar olsaydı ben de utanmazdım..........
bende boğaŞimdi aldı mı beni düşünceler burcun ne? Ordan anlarızz
Neymişsin çok merak ettim kendine burç mu buldunBen balık değilmişim o zaman
Ne bu ayak boyu falan mı? Ayak değilse nedir? Aklıma gelense kim çaldı lan benim payımı çıksın ortaya..@CipraLex iyisin mutlusun hadi bakalım
2 cm ayak mı olur hacıNe bu ayak boyu falan mı? Ayak değilse nedir? Aklıma gelense kim çaldı lan benim payımı çıksın ortaya..
Payımı kim aldıysa efendi gibi getirsin. Söz kızmıycam..2 cm ayak mı olur hacı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.