Donmuş mu?Herkesten koşup boynuna atlamalı tepki bekleyemeyiz ki kız şoke olmuş bence donmuş
Şoku atlatınca satılmıştır belki yaahu gözleri dolmuşDonmuş mu?
Çocuğa sarılsa ısınırdı
Şoku atlatınca satılmıştır belki yaahu gözleri dolmuş
Anneannem vefat ettiğinde yıkılmıştım ama bir damla ağlayamadım herkes ağlıyor ben izliyordum sonra bir hafta içinde haykırarak ağladım ayy yazarken bile gözlerim doluyor şu an donmuştum neden bilmiyorumbelkide dedigin gibidir cicegim : )
Ben kendimden yola cikiorum hep : )
Ne sarılması ya. Ne güzel işimize gücümüze ekmeğimize bakıyorduk, nerden çıktı şimdi bu demiş 😀Şoku atlatınca satılmıştır belki yaahu gözleri dolmuş
Jfjxxj o da olabilir ama bana dondu gibi geldiNe sarılması ya. Ne güzel işimize gücümüze ekmeğimize bakıyorduk, nerden çıktı şimdi bu demiş 😀
Kız da hiç o potansiyel yok. Bu kız varya oğlan askerdeyken oooooook 😂😂Jfjxxj o da olabilir ama bana dondu gibi geldi
Anneannem vefat ettiğinde yıkılmıştım ama bir damla ağlayamadım herkes ağlıyor ben izliyordum sonra bir hafta içinde haykırarak ağladım ayy yazarken bile gözlerim doluyor şu an donmuştum neden bilmiyorum![]()
Kız da hiç o potansiyel yok. Bu kız varya oğlan askerdeyken oooooook 😂😂
belkide kizin baska planlari vardi.
cocuk gelince suya düstü, ondan üzülüor gibi duruyordur.
ha cok mu fenayim , degilim.
o kadar cok gördük ki insan herseyi herkesten beklior iste.
Ayy bilemiyorum günahını almayım şimdi benimki bana yeter :d bedelli yapıcaksınız kız kaçmasın istiyorsanızKız da hiç o potansiyel yok. Bu kız varya oğlan askerdeyken oooooook 😂😂
Ben erkeğin düştüğü duruma üzüldüm. Empati yaptım, hem balık burcuyumda o yüzden göz yaşların pıt
Ben erkeğin düştüğü duruma üzüldüm. Empati yaptım, hem balık burcuyumda o yüzden göz yaşların pıt
Ayy bilemiyorum günahını almayım şimdi benimki bana yeter :d bedelli yapıcaksınız kız kaçmasın istiyorsanız
Tüm askerliği boyunca çocuğu bekleyip asker dönüşü kızı bırakan da var 🚬 vefasızlık her iki taraf da olabiliyor Nepenthe insanoğlu işte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.