S
Serçe

Çok sıkıcısınız ya kek yapsanız daha aksiyon dolu olur mıy mıy otur film izle hiç benlik değil :d
Çok keyiflidir aslında :)Çok sıkıcısınız ya kek yapsanız daha aksiyon dolu olur mıy mıy otur film izle hiç benlik değil :d
Ben sevmiyorum ya mizahi yazdım biraz mıy mıy diye ama ben aksiyon seviyorum sokaklarda olmak isterim hep :)Çok keyiflidir aslında :)
Her şey paylaşmak güzeldir. Sokakta olmak ayrı keyif :) korku filmi izlemeyi dene sevgilinle :)Ben sevmiyorum ya mizahi yazdım biraz mıy mıy diye ama ben aksiyon seviyorum sokaklarda olmak isterim hep :)
bunlar şimdi sahilde yagmur altında yürüyüşede çikar cbxbxbd tiz vurun kellesini, giyotinle ama giyotin önemli fbxnxbxÇok sıkıcısınız ya kek yapsanız daha aksiyon dolu olur mıy mıy otur film izle hiç benlik değil :d
Sahile varım ama film izlemek biraz sıkıcı geliyor ama çok aşıksa insan herşeyi yapıyor tabi Sjsjsjsjbunlar şimdi sahilde yagmur altında yürüyüşede çikar cbxbxbd tiz vurun kellesini, giyotinle ama giyotin önemli fbxnxbx
çok aşıklarsa o film hiç bitmez zaten cbxbxbdSahile varım ama film izlemek biraz sıkıcı geliyor ama çok aşıksa insan herşeyi yapıyor tabi Sjsjsjsj
Korku filmlerinden çok korkuyorum ben.. :dİyiki korku filmleri var yoksa ayvayı yediğim mevzu
Adi üstünde korku filmiKorku filmlerinden çok korkuyorum ben.. :d
Korkarsam sana sarılırım ben..Adi üstünde korku filmi
Filmi bitirebiliyorsanız iyi
Korkarsam sana sarılırım ben..![]()
Aklıma bir şey geldi..Saril Sadisim..korkma diye tvyi de kapatirim..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.