Ne feministi, bizden daha güzel daha cilveli kadın bile oluyorlarErkekse eğer feminist olun; yeterince gıcık kapıyorlar. 😂
Onlar zararsız, bizden biri gibi. 🙃Ne feministi, bizden daha güzel daha cilveli kadın bile oluyorlar
Konuyu yeşillendirmek istedik. Emeğe saygı şeyeytim. DKendi işimize bakalım arkadaşlar başkalarını gıcık etmekle neden zaman harcıyoruz
Sinir edin insanları gıcık olsunlar yeşil yeşilFrenk çok şaşırıyorsun.
Konuyu yeşillendirmek istedik. Emeğe saygı şeyeytim. D
Aslında gizli hayranlık onlarınSinir edin insanları gıcık olsunlar yeşil yeşil![]()
Aslında gizli hayranlık onların
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış. Adfg
Yok beya ben demiyorumGıcık etmeye de güzel bir isim bulup yapıştırdınız ya valla korkulur sizden
haaaa seni gıcık etmeyi seviyorlarmışYok beya ben demiyorum
Gıcık edenler bana diyordu
Sinir olunca pek haşin oluyomuşum adffg
Onlara aynı şekilde davranıncahaaaa seni gıcık etmeyi seviyorlarmış
bir ikisini sallandırsaydın görselerdi haşinliği
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.