Biri karanın diğeri suların kıskaçlısıakrep / yengec galaksinin en uyumuz cifti olabilir. Hatta birliktelikleri devlet tarafindan yasaklanmalı.
yengecin kiskacini seviyorum da o denizden hep gözü yaşlı çıkıyoBiri karanın diğeri suların kıskaçlısı
Ne güzel uyum işte :)
Onun mizacı o illa ağlayacak birileri de teselli edecekyengecin kiskacini seviyorum da o denizden hep gözü yaşlı çıkıyo
Kız yoksa oğlan mı? Ya bi durur musun daha bu kadar genç kız varken yapma gözünü yiyin tamam hediye istemeyizKoç yay oğlan
Beni bulsunlar
Yanlış yazmışım yaKız yoksa oğlan mı? Ya bi durur musun daha bu kadar genç kız varken yapma gözünü yiyin tamam hediye istemeyiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.